Електрическият скутер Kugoo S1 е бюджетно решение с отлични параметри

...
Коментари Харесай

Kugoo S1 – този е-скутер изглежда най-изгоден


Електрическият скутер Kugoo S1 е бюджетно решение с отлични параметри за цената си

Идва зима, само че електрическите скутери са все по този начин известни. Виждаме ги на всички места в града, тъй като са в действителност комфортни за бързо напредване – до работата, за извършване на покупки или просто за разходка на колела. Ако търсите на ниска цена е-скутер от първокласна марка, тази публикация е за вас.

Ще се изненадате от цената на, която световният онлайн магазин Geekbuying е оповестил сега – моделът се предлага единствено за $209,99 (с ваучър за отстъпка NNNKUGOOS1FES), а при заплащане през PayPal ще спестите още $10 от цената. Доставката е безвъзмездна, от европейски склад, в границите на няколко работни дни.

Моделът Kugoo S1 е изработен от здрава и лека алуминиева сплав, тежи единствено 11 кг

Kugoo S1 е бюджетен електрически скутер, само че от реномирана марка, който е добре изработен, лек, спокоен и сгъваем. С тегло от 11 кг, той е много по-лек от доста други е-скутери, може да се кара и от по-ниски хора, защото кормилото не е прекомерно високо. Освен това височината може да се настройва на три равнища: 930 мм, 1070 мм и 1160 мм, с цел да пасне най-добре към ездача. Удобен е за преместване и предпазване, тъй като се сгъва и може да се побере безпроблемно в багажника на колата.

Гумите са 8-инчови от вид „ пчелна пита ”, което значи, че няма вътрешна гума. Това значи, че за предпочитане е да го карате на равен асфалт. За сигурност са планувани светлини начело и откъм гърба, като задните мигат единствено при прекъсване, т.е. играят ролята на стопове.

Kugoo S1 се сгъва елементарно за по-удобно преместване и предпазване – да вземем за пример в багажника на колата

За разлика от множеството други модели, моторът на Kugoo S1 с мощ 350W е ситуиран в задното колело вместо на предното. Това дава няколко преимущества: няма външно окабеляване и колелата по-малко буксуват при нанагорнище по насипни повърхности.

развива оптималната скорост 30 км/ч, която в действителност е на границата на рационалното каране – моделите, които оферират повече, може да ви вкарат в рисковани завършения. 30 км/ч са изцяло задоволителни за сходен вид градски возила.

LED дисплеят на кормилото демонстрира най-важните параметри – скорост, батерия, разстояние

Що се отнася до пробега с едно зареждане (много значим индикатор!), батерията на S1 с потенциал 6000 мАч обезпечава 30 км при идеални условия и в случай че сте относително леки. Така че, очаквайте по-малък пробег, в случай че тежите повече, времето е студено и се катерите по хълмове (с надолнище до 15 градуса). S1 може да поеме товар до 120 кг.

Имате избор на три режима за каране според от скоростта: 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч. Променя се освен скоростта, само че и въртящият миг, т.е. при по-бързите режими ще усетите и по-голямо ускоряване. Спирачният път е към 4 метра при оптималната скорост при изсъхнал, еднакъв път.

Задната стоп светлина, ситуирана на калника на 8-инчовата гума, пази от конфликти

Управлението на S1 става с бутоните начело, под LCD панела – за включване и изключване, режим на скоростта, предна LED светлина, която е много ярка, и клаксон. На екрана начело ще виждате равнището на заряд на батерията, изминатото разстояние  и в какъв режим карате. Налично е и мобилно приложение за, което ви разрешава да контролирате мощността и светлината, както и да виждате по-точно равнището на батерията.

От двете страни на екрана има лостове – десният е дросел, а левият – електронна спирачка. Можете да подпомогнете прекъсването, като поставите крайници си върху задната спирачка.

Kugoo S1 е превъзходен градски скутер на извънредно налична цена

В умозаключение, Kugoo S1 е отличен избор за цената си – както към този момент подчертахме, този е-скутер е добре изработен – от здрава и лека алуминиева сплав, тежи единствено 11 кг и може да сгъва за комфортно преместване и предпазване. Скоростните му индикатори и пробегът са на обичайно равнище за каране в града.

Можете да поръчате бюджетния е-скутер тук: – на цена от $209,99 с ваучър за отстъпка NNNKUGOOS1FES и спомагателна отстъпка от $10 при заплащане през PayPal. Доставката е безвъзмездна, от европейски склад, в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР