Електрическият Nissan Ariya вече се предлага от 43 490 евро

...
Електрическият Nissan Ariya вече се предлага от 43 490 евро
Коментари Харесай

Nissan Ariya поевтинява в Германия - видео

Електрическият Nissan Ariya към този момент се предлага от 43 490 евро (с ДДС). В базовата версия кросовъркупето е с 4000 евро по-евтин, а в композиция с висококачествения Evolve Pack и огромната 87 кВтч батерия клиентите могат да спестят даже до 7000 евро.

„ Новите цени вършат нашето кросовъркупе още по-привлекателно, по-конкурентоспособно и затова налично за по-широка потребителска база “ - споделя Винсент Рику, ръководещ шеф на Nissan Center Europe GmbH - „ Nissan Ariya съчетава висококачествено съоръжение с електрическо задвижване, което е толкоз мощно, колкото и надеждно. “

Много разновидности на модела също са налични в границите на един месец. Въпреки понижението на цената, Nissan Ariya не прави никакви взаимни отстъпки: впечатляващият модел с купеобразна линия на покрива към момента се предлага в четири равнища на мощ с предно и задвижване на всички колела и в два размера на батерията - 63 и 87 кВтч.



До 531 километра (комбиниран WLTP) електрически пробег е вероятен, преди да се наложи малко прекъсване за зареждане: батерията се зарежда от 20 до 80 % в границите на 30 минути в подобаващи станции за бързо зареждане.

Основната версия на Nissan Ariya със 160 кВт/218 к.с. има, наред с други неща, LED фарове и задни светлини, както и навигационна система NissanConnect с 12,3-инчов сензорен екран и достъп до услугите на Nissan Connect.

В по-високите линии на съоръжение са добавени улеснения като Around View Monitor за 360-градусова видимост, ProPILOT за полуавтономно шофиране, звукова система " Bose " с 10 високоговорителя и 10,8-инчов head-up екран.

Топ моделът е Nissan Ariya с Evolve+ Pack, който към този момент може да бъде поръчан на цени от 65 490 евро. В композиция с огромната батерия от 87 кВтч и задвижването на четирите колела e-4orce, флагманът развива систематична мощ от 290 кВт/394 к.с. и 600 Нм въртящ миг. Пълното съоръжение включва още седалки от синя кожа напа и панорамен стъклен плъзгащ се покрив.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР