Електрическите модели на Opel - оборудвани за бързо зареждане с

...
Електрическите модели на Opel - оборудвани за бързо зареждане с
Коментари Харесай

От Opel Corsa-e до Vivaro-e: Бързо зареждане от 100 кВ е налично за всеки

Електрическите модели на Opel - оборудвани за бързо зареждане с мощ 100 кВ DC
Бордовите зарядни устройства 7,4 и 11 kW разрешават 1-фазно и 3-фазно зареждане с изменчив ток
Разнообразие от варианти за презареждане - от стенна кутия или домакински контакт до „ универсално зарядно устройство “

Няма значение кой електрически модел на Opel карате – Corsa-e, Combo-e Life, Mokka-e, Zafira-e Life или лекотоварните транспортни средства Combo-e и Vivaro-e – те са оборудвани с кабел за бързо зареждане на батерията с до 100 кВ DC на социална зарядна станция. Това дава опция да вземем за пример, при батерия 50 кВч на Corsa-e да се зареди до 80% от потенциала за 30 минути.

Акумулаторните електрически транспортни средства на Opel са готови за всички други варианти за зареждане, от еднофазен до трифазен изменчив ток с мощ 11 кВ, посредством стенна кутия или кабел за домакински контакт. Освен това „ универсалното зарядно устройство “ със характерни за инфраструктурата адаптери разрешава зареждане в съвсем всички контакти и публични зарядни станции.

Универсалното зарядно устройство сплотява функционалностите на кабелите “Mode 2 ” и “Mode 3 ” с разнообразни адаптери в едно. Клиентите могат да свържат зарядното устройство към всички контакти в семейството, характерни за страната. Това го прави идеално за клиенти, които нормално зареждат колата си през нощта вкъщи, както и за тези, които понякога вършат по-дълги пътувания и се нуждаят от презареждане на социална станция.

Една от услугите на Free2Move, налични при поискване, е картата за зареждане „ Charge My Car “, която разрешава достъп до повече от 220 000 точки за зареждане в Европа посредством приложението Free2Move.

Шофиране с лекост и грижа за околната средаа: Електрическите модели обезпечават шофиране без нездравословни излъчвания

Електрическите модели на Opel съчетават шофиране без обособяване на нездравословни излъчвания в атмосферата с вълнуващо преживяване. Електрическият мотор със 100 кВ (136 к.с.) и 260 нютон метра оптимален въртящ миг обезпечава бърз старт на автомобила. Corsa-e да вземем за пример форсира от 0 до 50 км/ч за 2,8 секунди и до 100 км/ч за 8,1 секунди.

Шофьорите могат да избират сред три режима на шофиране – Normal, Eco и Sport – за добър баланс или за по-високи скорости, според от техните желания. По време на шофиране, настоящото положение на зареждане на батерията, потреблението на сила и обсегът могат да бъдат следени в настрана меню, показано на екрана на информационно-развлекателната система чрез натискане на бутон.

Акумулаторните електрически транспортни средства са част от всеобхватната атака на Opel за електрификация. Богатият на обичаи немски авто производител към този момент има девет линии електрифицирани транспортни средства на пазара, в това число електрически plug-in хибриди. Продуктовото портфолио на Opel ще бъде изцяло електрифицирано до 2024 година Марката ще се концентрира напълно върху акумулаторните електрически транспортни средства в Европа от 2028 година

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР