Електрическата мобилност е част от нашето настояще и план за

...
Електрическата мобилност е част от нашето настояще и план за
Коментари Харесай

OPEL създаде програма OPEL e-MOBILITY за собственици на нови 100% електрически автомобили от гамата модели на марката

Електрическата подвижност е част от нашето настояще и проект за по-добро бъдеще. Възможността хората да се придвижват с автомобил, който не отделя нездравословни излъчвания в атмосферата е тематика, която вълнува всички. Opel работи в тази посока и проектът на марката е да електрифицира всички модели от гамата си до 2028 година.

Електрическите коли имат доста преимущества – екологични са, лесни за поддръжка, безшумни, удобни и икономични (безплатно паркиране в синя и зелена зона, по-евтино зареждане - с ток, спестявате от консумативи каквито са моторно масло, антифриз и други).

Специално за притежателите на електрически коли, Opel сътвори стратегия OPEL e-MOBILITY в България, която дава спомагателни преференции и преимущества, от които могат да се възползват.

При закупуване на 100% електромобил от гамата модели на OPEL притежателя получава гратис карта OPEL e-MOBILITY, която автоматизирано го включва в програмата.

В допълнение към всички услуги и прерогативи, които членовете на програмата получават, в този момент ще имат и подарък зарядна станция вид Wallbox, която ще им подсигурява успокоение за зареждане на техния електромобил.

Повече информация за програмата може да бъде забелязана в уеб страницата на марката или да получите от търговците в дилърствата на Opel:


*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР