Електрическата четка за зъби е добър пример за това как

...
Електрическата четка за зъби е добър пример за това как
Коментари Харесай

Електрическа четка за зъби - действие, ползи и предимства


Електрическата четка за зъби е добър образец за това по какъв начин новите технологии могат да допринесат директно за възстановяване на здравето ни. Първата електрическа четка за зъби е създадена преди към 60 години, а механизмът на работа на този вид артикули за дентално здраве не стопира да се усъвършенства и през днешния ден. Целта е една – потребителите на електрически четки за зъби да могат да си обезпечат оптимално разчистване на зъбите , непостижимо с елементарна четка.

Електрическа четка за зъби – механизъм на работа

Главата на четката прави голям брой бързи трептения като може да се движи във всяко измерение, в това число по посока на и назад на часовниковата стрелка. С тези динамични придвижвания главата на четката основава турбулентни потоци, посредством които пастата за зъби и водата минават бурно през междузъбното пространство и по линията на венците и сполучливо отстраняват разположената по повърхността им зъбна плака .

Съвременните електрически четки за зъби може да работят с извънредно висока периодичност на вибрациите, която доближава скорост близка или даже по-висока от тази на звука . Тя се поддържа от батерия, която обезпечава дълъг режим на работа и дискретно възвръща заряда си в интервала, когато четката на се употребява.

Ползи и преимущества на електрическите четки за зъби

Едно от главните преимущества на електрическата четка за зъби е дребната глава, с която може да се доближат по-далечните и труднодостъпни зони на зъбите и междузъбното пространство.

Свързани публикации.. Обща баня = по-мръсна четка за зъби 0 Някои насоки за здрави и бели зъби 0 За здрави венци и красива усмивка 0

Освен това новаторските четки за зъби имат вграден таймер и система за звукова сигнализация през избран интервал от време. Това разрешава на потребителя освен елементарно да се ориентира по кое време да реалокира четката в друга зона на устната празнина , само че и да си подсигурява, че ще почиства зъбите и венците си в границите на целесъобразния най-малко от 2 минути.

Електрическите четки за зъби от най-ново потомство оферират няколко режима на работа, подобаващи за хора с чувствителни зъби и венци, както и за носещите брекети и коронки. Освен улеснение, опцията за съчетание на разнообразни режими на работа разрешава оптимално избелване и разчистване на зъбите единствено в границите на няколко дни.

Електрическата четка за зъби е рационална инвестиция за продължително бели зъби и здрави венци във всяка възраст.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР