Електрическа пързалкаБез знание на един от висшите съдилища в Полша,

...
Електрическа пързалкаБез знание на един от висшите съдилища в Полша,
Коментари Харесай

Открита платформа за копаене на крипто под пода на съда, кражба на енергия

Електрическа пързалка

Без познание на един от висшите съдилища в Полша, някой ръководи платформа за копаене на крипто непосредствено под държавна постройка — и я е откраднал електричество за зареждане.

Както се оповестява, компютрите на платформата под Върховния административен съд във Варшава бяха открити в края на август от служащ по поддръжката, което провокира следствие, което разкри естеството на интервенцията.

Според репортажа на TVN24 най-енергоемките от компютрите са били скрити във вентилационни канали. Съобщава се, че системата е крадяла няколко хиляди полски злоти електрическа енергия на месец, всеки от които коства към една четвърт от американския $.

Що се отнася до това кой стои зад подлата система за рандеман, два „ багера “ за изпълнителите, които държавното управление употребява за обслужване на техническия етаж, бяха уволнени и договорът на компанията беше преустановен след откриването на платформата.

Съдия, който заседава в административния съд, който е най-висшият съд в отделен клон на правосъдната система на Полша, който се занимава главно с бизнес и данъчни разногласия, удостовери пред TVN24, че платформата е била открита, само че сподели, че няма причина да се счита, че каквито и да е данни от съда са били компрометирани или пробити от крипто интервенцията.

Продължавайте да копаете

Въпреки че няма доста повече информация за платформата под най-висшия административен съд на Полша, този тип неуспех с източване на крипто сила не е необичайност и е докладван на всички места света, до момента в който миньорите се пробват да предотвратят грандиозните си енергийни разноски, като крадат нечие електричество.

По-рано тази година блогът заяви, че е имало вълна от обири на сила, свързани с крипто копаене в малайзийската държава- притежавано оборудване Sarawak Energy. Работейки с полицията, компанията откри две платформи, които крадат електричество на стойност към 6500 $ на месец, за които чиновници считат, че работят дружно.

Всъщност това даже не е първият път, когато сходна обстановка се случва в Полша.

Преди две години TVN24 също заяви, че ИТ експерт е бил заловен да ръководи загадка платформа за копаене от централата на полицията във Варшава. Както и при тази последна обстановка, чиновник от централата на Policja сподели, че нито една от неговите данни не е била нарушена от служителя, работещ на работа като крипто копач.

Необходим е доста характерен вид човек, с цел да освен краде електричество, само че с цел да го извършите от държавна постройка — макар че сме сигурни за тези, които го вършат, финансовите награди би трябвало да надвишават рисковете.

Още за схемите за копаене:

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР