Елективната астрология е метод, чрез който се избира подходяща дата

...
Елективната астрология е метод, чрез който се избира подходяща дата
Коментари Харесай

Какво е елективна астрология и каква е ролята на луната при нея?

Елективната астрология е способ, посредством който се избира подобаваща дата или миг за всяко значимо събитие в живота – брак, бракоразвод, нова работа, интервенция, забременяване и други. Известна е още като астрология на избора на миг (election значи избор) или астрология на събитията (event astrology) и е позната от древността, когато императори и царе са я употребявали, с цел да изберат миг за започване на борбата, вярвайки че по този начин ще е сполучлива. Употребявана е от вавилонците още през 16 век пр.н.е.

Използването ѝ през днешния ден оказва помощ за взимане на съдбоносните решения в най-точния миг – когато звездите са благосклонни, а планетите – вярно подредени, с цел да ви оказват помощ в начинанията. Астрологът предлага подобаващия ден въз основа на астрологичната прогноза за интервала, в който ден началото на начинанието е най-подходящо, с цел да се развие то и да протекат нещата по този начин, както желаете. Важна е освен датата, само че и часа и даже минутата, които избирате за значимите събития, с цел да се случат съгласно желанията ви.
Датата на раждане и името имат директно въздействие върху нашата орис
Името и датата ни на раждане са нашия дигитален код. Ние не идваме на този свят от нулата. Цялата информация за нашия темперамент към този момент е въве...
Прочети повече
Кое е най-важното небесно тяло в елективната астрология?

От основно значение е картата на Луната. Луната се използва като фактор, определящ времето. Ако подписва негативни аспекти, тя попречва реализирането на значимото събитие в живота ви. Благоприятен миг е растящата Луна, а неподходящ – новолунието. Положението на Слънце, Луна, Венера и Юпитер е удобно, когато са над хоризонта.

Какво друго споделят планетите за подобаващите дни за значимите събития в живота ни?
Добри дни за креативен задания и начало на всичко, обвързвано с творчество – Нептун би трябвало да е в 1 или 10 дом. Добрите дни за завършения, нововъведения, досетливост и всичко отвън нормите и общоприетото са тези с удобно разположение на Уран. За правосъден развой може да попречи назадничав Юпитер. Не стартирайте, когато е подобен. При действия, свързани със спорт, значимо е Марс да е в ъгъл. Сатурн е планетата, закриляща бизнеса, и за бизнес каузи е значимо да се избират дати и дни, в които Сатурн е мощен. Ретроградният Меркурий ви сочи, че не е подобаващ миг за пазаруване на жилище, кола или сключване на контракт за придобиване на парцел, а ретроградната Венера – че не е моментът за брак и следва да изчакате и изберете друга дата, с цел да е пълностоен, дълъг и благополучен той.
Ако планирате значимо събитие и желаете да изберете точния миг, то може да разчитате на астролог да ви помогне в избора.
Победа над вируса и рака - какво вещаят астролозите за 2022 година
Здравето е най-голямото благосъстояние, без него е мъчно да живеете дълъг и благополучен живот, откакто сте осъществили актуалните и най-смели...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР