Electronic Arts имат да изкупуват грехове, заради това, което направиха

...
Electronic Arts имат да изкупуват грехове, заради това, което направиха
Коментари Харесай

Изгледайте 14 минути от геймплея на Star Wars Jedi: Fallen Order

Electronic Arts имат да изкупуват грехове, поради това, което направиха с „ Междузвездни войни “ и всички се надяват, че със Star Wars Jedi: Fallen Order, те ще покажат, че са си взели записка. Студиото отнесе сериозна рецензия, поради Battlefront I и II и сътвори, може да си го кажем политически казус с печално известните сандъци с плячка. Нещата стигнаха до такава степен, че се появи информация, че Lucasfilm обмисля да прекъсне контракта си с ЕА за правата на поредицата. Отделно от това, издателят си навлече в допълнение гнева на геймъри и разработчици с грубото преустановяване на план на Visceral от света на „ войните “, който трябваше да е нещо в действителност особено, съдейки по думите на сценариста на Uncharted Ейми Хенинг, която се беше заела с плана.

Вчера EA съблюдава обещанието си и показа информация и геймплей от Star Wars Jedi: Fallen Order, напълно сингъл прекарване, което ще се създава от Respawn. Видеото ни показва страхотната среда и основния воин. За страдание, колкото и да е дълго видеото, виждаме главно по какъв начин героят борави с лазерния си меч, неговият роботизиран асистент, бойците на империята и това, което наподобява като всесилен лорд-сит. Дано това не е и главното в играта. ЕА дават обещание, че няма да е. Играта излиза на 15.11 за конзоли и PC.



Star Wars: Jedi Fallen Order ще ви показа набор от познати и непознати от сагата лица, нов рицар джедай, нов вид дроид, и непоказвана до момента ивънземна раса. А дружно с това и нови планети, които не участват в никой филм, книга или комикс от света на „ Междузвездни войни “.

Действието в играта се развива след събитията, разказани в Episode 3: Revenge of the Sith и ще ви вкара в ролята на млад падуан, който би трябвало да се научи да употребява силата и да възвърне равновесието в Галактиката. Повече ще разберем в идващите дни и седмици, а в това време към този момент може и да извършите предварителна поръчка на играта, разглеждайки другите оферти и издания, систематизирани в лист от IGN тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР