Electrify America, която е част от Volkswagen Group, и е най-голямата

...
Electrify America, която е част от Volkswagen Group, и е
най-голямата
Коментари Харесай

Electrify America удвоява зарядните си станции до края на 2025 година

Electrify America, която е част от Volkswagen Group, и е най-голямата и най-бързо разрастваща се верига за презареждане на електрически автомобили, анонсира нови амбициозни проекти за развитие на дейностите си в Съединените Американски Щати и Канада.

Според новата си тактика Boost Plan, до края на 2025 година от Electrify America имат намерение да разполагат в употреба с повече от 1800 бързи зарядни станции и 10 000 индивидуални зарядни точки, което е повече от два пъти в съпоставяне с настоящото измерение на бизнеса на компанията. От фирмата споделят също по този начин, че част от зарядните инсталации ще оферират опция за презареждане с потенциал от 150 и 350 kW.

"Взехме решение за удвояване на нашата зарядна инфраструктура в Северна Америка през идващите 4 години, за да можем да посрещнем потребностите на очакваният бърз растеж при електрическите автомобили на действително всички авто производители и да помогнем за това възприемането на електромобилите да бъде по-достъпно и атрактивно от когато и да било ", коментира Джовани Палацо, президент и изпълнитилен шеф на Electrify America.

До края на тази година, от Electrify America възнамеряват да изградят към 800 станции за бързо зареждане и към 3500 зарядни точки на територията на Съединените Американски Щати.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР