Елън Дедженеръс ще има доста работа по време на изолацията.

...
Елън Дедженеръс ще има доста работа по време на изолацията.
Коментари Харесай

Служители срещу Елън Дедженеръс заради токсичната работна среда - slava.bg

Елън Дедженеръс ще има много работа по време на изолацията. Известната водеща сега не прави шоуто си пред аудитория поради пандемията от ковид, само че това не значи, че новините към нея са стихнали.

Настоящи и някогашни чиновници приказват за токсичната работна среда, която са изпитали по време на фотосите на „ The Ellen DeGeneres Show “. Те признават пред Buzzfeed News, че Елън не е тази занимателна, положителна и спокойна персона, която виждаме на екрана. Вместо това, служащите настояват, че били уволнявани за взимане на болнични, ставали са жертва на експанзия, а продуцентите си имали любимци, към които се държали друго.

Лични обвинявания към Елън е са били направени, само че някои от служащите споделят, че нямали право да приказват с нея, когато тя пристигна. „ Хората се концентрират върху клюки, че Елън е зла, само че не това е казусът. Проблемът е с продуцентите, които са шефове на всички останали “, споделя един от чиновниците.

Според него, продуцентите считали, че работа при Елън е подарък и в случай че нещо не ти харесва, би трябвало да напуснеш, а не да си търсиш правата. Ед Главин, Мери Конъли и Анди Ласнер – изпълнителните продуценти на шоуто, обявиха пред E!News, че одобряват тези обвинявания доста съществено. Те прибавят, че всичко това ги натъжава ужасно доста и ще се опитат да трансформират нещата.

Афроамериканка пък твърди, че е била порицана и подложена на експанзия, когато е попитала Гавин за нарастване на заплатата. „ Смятам, че не съм единствена. Всички сме го изпитвали, само че се опасяваме да го кажем, тъй като знаем какво ще се случи “. Друг чиновник споделя, че е взел медицински отпуск за 1 месец след опит за самоубийство. Въпреки че всичко е било по закон и той е имал право на почивката, откакто се завръща на снимачната площадка схваща, че позицията му към този момент е заета.

Друг човек споделя, че той също е изпитал сходно отношение. Взел е медицински отпуск поради контузия след злополука. Трябвало е да почива три седмици, след което е бил уволнен. „ Това е дефиницията на токсична работна среда. Карат те да полудяваш и след това се държат като че ли всичко е наред “.

Служителите, които били любимци на продуцентите обаче получавали напълно друго отношение. На тях им се давали подаръците, които шоуто получава от спонсори. Според жертвите, работната среда може да се промени, в случай че Елън се заеме по-сериозно с нещата и разбере по какъв начин се усещат чиновниците ѝ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР