Ел.захранването е спряно от 08:30 до 18:30 ч. в периода

...
Ел.захранването е спряно от 08:30 до 18:30 ч. в периода
Коментари Харесай

Ер юг дръпна шалтера на Созопол заради профилактика, градът остава без ток за три дни

Ел.захранването е спряно от 08:30 до 18:30 ч. в интервала 19-21 октомври

Ремонтни действия по електропроводи оставиха без ток елементи от Созопол. Това оповестяват от електроразпределителното дружесвто. Захранването е спряно за интервала от 08:30 ч. до 18:30 ч. на 19, 20 и 21 октомври, като визира и други обитаеми места в общината – елементи от Черноморец, с. Червенка и с. Атия. 

За посочения интервал Електроразпределение Юг ще вкара аварийна скица на електрозахранване, което ще разреши снабдяването с ел. сила за публични и медицински обекти, твърдят от Ер юг. 

Кметът на морската община Тихомир Янакиев издаде заповед, с която в петък, 21 октомври, Общинската администрация няма да работи, защото плануваната профилактика ще докара до неспособност за осъществяване на предоставяните услуги. 

Такива, свързани с отдел Местни налози и такси, ще бъдат осъществявани в отдела в Кметство Черноморец, осведомят от Община Созопол.

Профилактиката е планувана, само че хората от Созопол се оплакват, че не били осведомени за нея. Останали неприятно сюрпризирани тази заран от неналичието на зареждането. 

„ Първоначално си помислихме, че има някаква повреда, която ще бъде отстранена и до няколко часа ще имаме ток. Обаче след това разбрахме от съседи, че става въпрос за профилактика, която ще продължи до петък вечер, което ни шокира. Не всички знаехме за плануваното спиране на тока, има и други, които не са разбрали, а би било редно да ни осведомят “, оплака се наш четец от Созопол.

за профилактиката в Созопол е оповестено на 17 октомври.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР