Ел Ниньо е природен феномен, който се появява през няколко

...
Ел Ниньо е природен феномен, който се появява през няколко
Коментари Харесай

Ел Ниньо ще загрее Земята през 2019 г.


Ел Ниньо е естествен феномен, който се появява през няколко години и оказва въздействие на климата по цялото земно кълбо. Характеризира се с нетипични високи температури в повърхностните води в западните елементи на Тихия океан, които спомагат за покачването на температурите на няколко континента.

Ел Ниньо носи суши на нормално влажни места и противоположното. Той е и повода 2016 година да се трансформира в най-горещата година в модерната история.

 Снимка 392966

Агенцията по метеорология към Организация на обединените нации неотдавна заяви, че има 80% късмет Ел Ниньо да се появи още през февруари 2019 година и да ни подгрее за лятото. Добрата вест е, че не се плануват аномалии като тези от 2016 година, само че няма по какъв начин да сме застраховани изцяло, написа The Guardian.

 Време е да повярваме в световното стопляне
Време е да повярваме в световното стопляне

Напълно нетипични феномени в климата

Това, от което се притесняват учените, е, че Ел Ниньо ще пристигна в година, която по този начин или другояче е планувана като нетипично гореща, а това може да се окаже рискова композиция.

 Снимка 392967

В Австралия циркулират предизвестия за идния Ел Ниньо още от началото на октомври, а някои международни организации към този момент плануват провалена земеделска продукция в доста райони по света.

Мнозина имат вяра, че 2019 година ще измести 2017 година като най-горещата в международен проект и за първи път същински ще стресне цивилизацията ни за протичащите се климатични промени.

 Какво ще стане, в случай че полюсите на Земята се трансформират
Какво ще стане, в случай че полюсите на Земята се трансформират

Едва ли ще останем за дълго по-късно
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР