Екзотичната мулатка Прея Осасей посрещна рожден ден на 22 септември

...
Екзотичната мулатка Прея Осасей посрещна рожден ден на 22 септември
Коментари Харесай

Любовно Чудо! Прея Свали 20 Кг Заради Гадже

Екзотичната мулатка Прея Осасей посрещна рожден ден на 22 септември с чисто нова визия и ново гадже. Певицата се е залюбила с двуметровия джаз музикант Евден Димитров, който е някогашен баскетболист.

Любовта тотално е преобразила 23-годишната изпълнителка, която нашумя преди 5 години с присъединяване си в риалити шоуто „Музикална академия“. Гласовитата певица с шоколадов загар много затрудняваше стилистите, които се чудеха в какъв тоалет да я издокарат, с цел да прикрият наднорменото й тегло.

Лъчезарната Прея изхвърча на крачка от финала, само че кариерата й потръгна. Музикалният продуцент на шоуто Владимир Ампов – Графа забелязал гласовите й данни и й предложил контракт.

Именно музиката я събрала с Евден, с който дружно вървят по участия из страната. 2 месеца след старта на връзката им двамата заживели под един покрив, написа „Уикенд“. Макар че не била от хората с желязна воля, пухкавата Прея лимитирала нездравословните храни в менюто си, записала се на йога, почнала да пие доста вода и да кара колело. Така единствено за няколко месеца стопила 20 кг от наднорменото си тегло.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР