Екзотична и непланирана сватба вдигна в Доминикана сред екзотика и

...
Екзотична и непланирана сватба вдигна в Доминикана сред екзотика и
Коментари Харесай

Приставът на Съдебен спор изуми със сватба в Доминикана, организирана за няколко часа. Жоро Игнатов: Жени се, да имаме работа

Екзотична и непланирана женитба подвигна в Доминикана измежду екзотика и палми Марина Цветанова. Приставът на " Съдебен спор " изуми близки и сътрудници с пръстена и плажния брак, който подписа преди броени дни.

" Излежавахме се с моя обичан на плажа в Доминикана и гледахме плажна женитба. Гледайки красивия миг, моят сътрудник се обърна към мен и ме попита - искаш ли да се оженим. Аз споделих - за какво не. Намерих бяла рокля в куфара, купихме пръстен със страховит елмаз от един магазин и организирахме брака още същата вечер с локален духовник и двама очевидци, също живеещи там. Цял живот ще я помня! ", показа извънредно пред " България Днес " носителката на купите " Мисис България 2019 ", " Мисис Дама 2020 " и " Знаменитост на годината 2020 " единствено ден откакто се завърна от екзотичната дестинация.

" Много хора още не могат да ми повярват. Първата изненада беше, че разбрах за екскурзията три дни преди да тръгнем. Моят обичан ми сподели единствено да взема огромен куфар и да потеглям. Две седмици бяхме там и се върнах омъжена. Там няма маски и ковид, нито войни и проблеми. Бедни и щастливи са хората и заразяват с това отношение към живота ", прибавя Марина.

Със брачна половинка си Марина се познава от дълго време, само че неотдавна са дружно. Затова годежът и плажната женитба шокирали както самите младоженци, по този начин и техните близки.

" Той е доста емоционален, непрекъснато ме изненадва и прави щастлива ", споделя още Цветанова, без да открехва повече информация за половинката си.

От своя страна сътрудника й Жоро Игнатов изяви незабавно подготвеност, в случай че нещо се обърка, незабавно да се притече на " помощ " по този начин, както единствено той умее най-добре.

" Жоро Игнатов ми споделя - дами се, да имаме работа. Почерпих и него, и останалите сътрудници. Всички мислеха, че се майтапя. Докато съм млада, мога да си разрешавам импулсивни решения ", показа още пред вестника пристав Цветанова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР