Ексцентричният търновски шоумен Митьо Пищова пак влезе в болницата. Той

...
Ексцентричният търновски шоумен Митьо Пищова пак влезе в болницата. Той
Коментари Харесай

Пищова в болница след тройка

Ексцентричният търновски шоумен Митьо Пищова отново влезе в болничното заведение. Той се свърза само с „ Монитор” с цел да се ожали за следващите си несгоди. „ В петък бях с три миски у дома, понапънах се малко повече да ги задоволя и сърцето ми стартира да издава багажа. Докараха ме с кола за спешна помощ и в този момент съм в шокова зала на кардиологията. Правиха ми прегледи и в този момент ще ми поставят някаква машинка под кожата да праща токове към сърцето и да го кара да бие по-силно. Ама не ме е боязън, тъй като знам, че и този път ще прескоча трапа. Навремето Баба Ванга сподели, че

шест пъти ще бъда пред прага на гибелта, но чак на седмия път ще умра.

Искам да умра като същински българин, а не като някой нерешителен мишок. Затова макар, че лекарите ми не разрешават да хапвам мазно и да върша секс с цел да не си товаря сърцето, аз крепко шибам. Ей неотдавна бях в Банско и изядох 20 пържоли и едно печено прасенце кърмаче. Хич към този момент не съблюдавам никакви диети. Ям и е.а като магаре по пет пъти дневно, пък каквото ще да става. Един път се живее”, разпалено изяснява паметния Пищов.

Той показа още, че се носи на крилете на любовта и се усеща като младеж. Новата му възлюбена е на 20 години от Добрич, студентка по право във Варна. Тя толкоз разрушила сърцето на Пищова, че от тъга по нея той почнал да съчинява любовна лирика. „ Направо ме побърква. Ако прескоча и този път трапа, през пролетта подвигам женитба.”, заканва се левент Митю.

Това, което му тежи обаче е, че напоследък приятелите му от Търново сякаш са го позабравили. „ Ей ме на, в този момент лежа към този момент три дни, нито един приятел от Търново не пристигна да ме види. Дойдоха 50-60 индивида от София, Варна, Банско, но нито един търновец. Пък когато ги гощавах всички доста ме уважаваха и се усукваха към мене. Ама нищо, здраве да е. Един ден те отново ще допрат до мене, но тогава аз ще знам по какъв начин да се държа с тях.

Вече съм махнал над 1000 индивида другари от телефона си,

в случай че би трябвало ще махна и още толкоз. Ще останат единствено двама – трима но истински”, заканва се люто чичо Митко.

Проблемите на ексцентричния шоумен започнаха преди няколко години, когато той първо претърпя два инфаркта. След това имаше заплаха от гангрена на краката и с цел да не претърпи ампутация, се наложи 180-килограмовия Пищов да смъкна половината си килограми. Едва оправил се, го последва нова тягост. Докато посрещаше три миски на пордното си празненство, той падна по стълби и си потроши гръбначния дирек. С поддръжката на богати спонсори Митю бе лекуван в Израел и се оправи. Сега обаче сърцето му още веднъж стартира да издава багажа. От лятото на тази година това е третото му влизане в болница. Първо до момента в който палуваше на Слънчака той се почувства зле и бе откаран в болничното заведение в Бургас. След това преди месец и половина бе признат по неотложност в търновската болница, а в този момент отнов е там. „ Каквото ми е писано да стане, няма по какъв начин да го избегна. Като ще мра, да мра, но като Ботев, безстрашно. Да ме запомни народа като еб.ч и сваляч, а не като мижитурка”, горещи се от болничното легло славния Пищов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР