Ексцентричният президент на САЩ Доналд Тръмп отново шокира публиката, предават

...
Ексцентричният президент на САЩ Доналд Тръмп отново шокира публиката, предават
Коментари Харесай

Тръмп отново шокира, Присмя се на 7-годишно момче

Ексцентричният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп още веднъж шокира публиката, предават международните медии. По време на обичайна телефонна връзка с публиката, до момента в който Северноамериканското военновъздушно-космическо командване (НОРАД) - общата военна организация на Съединени американски щати и Канада, следи пътуването на шейната на Дядо Коледа, всяко дете може да позвъни и да се осведоми до каква степен е стигнал в обиколката си по света положителният дъртак. Тази година на " горещата линия " отговаряха и президентът и брачната половинка му Мелания.

Според публицисти, очевидци на случката, Тръмп разговарял със 7-годишно момче на име Коулман, което изненадал неприятно с въпроса: " Ти към момента ли вярваш в Дядо Коледа? На 7 години към този момент не е ли малко късничко? ", след което се усмихнал и траял: " Е, наслаждавай се ".

Традицията, съгласно която военновъздушните сили на Съединени американски щати наблюдават напредването на Дядо Коледа, датира от 1955 година, когато деца, издирващи положителния дъртак, се свързали по неточност с военния команден център в Колорадо Спрингс, поради неверен телефонен номер на Дядо Коледа, оповестен в локален вестник.

Същата вечер полковникът от американската войска Хари Шуп, вместо да затвори телефона, заповядал на операторите да проследят информацията за Дядо Коледа и да дават отговор на всяко дете, което позвъни на този номер. Оттогава традицията продължава.

Тази година НОРАД подвигна във въздуха изтребители, с цел да " съпроводят " летящата шейна на Дядо Коледа. При навлизането на канадска територия край остров Нюфаундленд са били вдигнати два самолета CF-18, след което пък на територията на Съединени американски щати щафетата е поета от американските военновъздушни сили.

Полетът на шейната се следи от 47 радара, ситуирани в северните и източните региони на Съединени американски щати и Канада, а също и от спътници с инфрачервени сензори, за които се твърди, че реагирали на топлинното излъчване от аления нос на елена Рудолф, теглещ шейната на Дядо Коледа.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР