Ексцентричният кулинарен талант Лъчезар Чоткин ще си създаде нови врагове

...
Ексцентричният кулинарен талант Лъчезар Чоткин ще си създаде нови врагове
Коментари Харесай

Чоткин си създава нови врагове в Hell’s Kitchen тази вечер

Ексцентричният кулинарен гений Лъчезар Чоткин ще си сътвори нови врагове в епизода на Hell’s Kitchen от 20:00 ч. по NOVA. В тима на Сините той не успяваше да се спогоди с напълно мъжкия колектив, а довечера ще срещне сериозен съперник и в новия си тим. Този път в лицето на водача на Червените - амбициозната Никол. Напрежението даже ще наложи намесата на началник Виктор Ангелов.

След като през вчерашния ден изгубиха дуела в Троян против Сините, през днешния ден Червените ще би трябвало да вземат участие в тежък мастър клас на тематика обичайната китайска кухня. Задачата няма да е лесна и ще изисква огромна точност. Те ще би трябвало да трансфорат лаврак в катерица, следвайки насоките на началник Кун. Кой от тях ще се оправи най-добре?
 Чоткин NOVA
Тази вечер още един кулинар ще напусне конкуренцията за 100 000 лв.. Отпадналият участник ще е посетител в подкаста “Кухнята след Ада ”, който ще бъде разполагаем на, и незабавно след края на излъчването на епизода на предаването по NOVA .
 Чоткин NOVA
Кой ще се сбогува с Кухнята на Ада?

Гледайте Hell’s Kitchen довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в, и.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР