Ексцентричният Ивайло Дражев, който направи неуспешен и дори смехотворен опит

...
Ексцентричният Ивайло Дражев, който направи неуспешен и дори смехотворен опит
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Дражев сътворил още циркове, изгонил делегат от стаята му в "Маринела" и нощувал без пари

Ексцентричният Ивайло Дражев, който направи несполучлив и даже смехотворен опит да смъкна Борислав Михайлов, мечтаейки да заеме президентския пост в БФС, се е прочул с още циркове около конгреса. БЛИЦ научи от сигурни източници, че бургазлията се е облажил за сметка на футболната ни централа. 

Дражев съумял да си издейства безвъзмездни нощувки в " Маринела ", където се организира конгреса. Именно в лъскавия хотел бяха настанени всичките малко повече от 500 делегата, взели присъединяване в конгреса. Футболната централа се погрижи за представителите на родните клубове, само че какво обаче е сътворил Дражев... Оказа се, че някогашният пандизчия, умъртвил двама индивида при злополука през 1998 година, е изгонил представителя на аматьорския Ботев (Болярово) от хотела и се е настанил в неговата стая. Това е клубът, който издигна кандидатурата на Дражев за президент на БФС.

Пo този метод ексцентричният бургазлия се възползвал от безплатните нощувки, полагащи се на делегатите на конгреса, и три дни се ширил в хотел " Маринела ", разправяйки наляво и надясно по какъв начин щял да смъква Боби Михайлов. Е, не съумя да сбъдне огромната си фантазия, само че най-малко се радва на лукса в столичния хотел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР