Ексцентричният германски мениджър на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че с

...
Ексцентричният германски мениджър на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че с
Коментари Харесай

Култов Юрген Клоп: Хофенхайм е село

Ексцентричният немски управител на Ливърпул Юрген Клоп показа, че с неспокойствие чака плейофа в Шампионската лига против немския Хофенхайм.

Тимът от " Анфийлд " ще гостува в родината на експерта на 15 август, когато е първият конфликт в Германия. Реваншът в Ливърпул е седмица по-късно.

" Много забавен чоп. Всъщност тъкмо това чаках, когато видях вероятните противници. Ясно беше още от първия миг, в който разбрахме противниците, че няма да бъде елементарно.

Падна се Хофенхайм и сигурно няма да бъде елементарен мач. Но не би трябвало да забравяме какво са си помислили и те, когато са видели жребия – това не е най-хубавото, което можехме да изтеглим ", показа Клоп.

" Хофенхайм е доста забавен клуб. Имат доста в действителност положителни млади футболисти. Загубиха двама от тях Себастиан Руби и Никлас Зюле, които минаха в Байерн.

Те също имат доста млад управител, единствено 30 годишен, доста надарен човек. Това ще бъде същинско предизвикателство, само че го чакам с неспокойствие. Районът там е страховит. Хофенхайм е повече село, в сравнение с град ", сподели още той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР