Ексцентричният американски милиардер Илон Мъск нарече шахматиста Гари Каспаров идиот“

...
Ексцентричният американски милиардер Илон Мъск нарече шахматиста Гари Каспаров идиот“
Коментари Харесай

Илон Мъск нарече Каспаров идиот

Ексцентричният американски милиардер Илон Мъск назова шахматиста Гари Каспаров " глупак “ поради рецензиите му във връзка оферти от предприемача проект за мирното разрешаване на спора в Украйна, оповестява американският ефирен канал CNBC.

" Въпреки че е правилно, че (Гари)Каспаров играе шах съвсем толкоз добре, колкото моя iPhone, като цяло той е глупак “, написа в туитър Мъск в отговор на коментара на шахматиста.

" Защо хора, които седят в комфортните си имения в Силициевата котловина, споделят на Украйна по какъв начин да ръководи личните си работи? “, бе написал по-рано Каспаров. Мъск му отговори, като акцентира, че " даже нямам къща, да не приказваме за имение ".

На 3 октомври Мъск показа личната си визия за изискванията за реализиране на мир в Украйна. Като първа стъпка той предложи провеждането на референдуми под наблюдението на Организация на обединените нации в териториите, анексирани от Русия.

Според създателя на SpaceX Крим публично би трябвало да  бъде част от Руската федерация, а Украйна би трябвало да има статут на неутрална страна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР