Ексцентричната дизайнерка Мегз всеки път доказва, че от нея можем

...
Ексцентричната дизайнерка Мегз всеки път доказва, че от нея можем
Коментари Харесай

Улично куче даде добър урок на Мегз!

Ексцентричната дизайнерка Мегз всякога потвърждава, че от нея можем да чакаме всичко, само че всякога съумява да ни изненада. В последното си видео тя ни срещна с двете си кучета, които даже кръстила на себе си. Те са били улични и Мегз ги приютява. Едното намира сама, а другото осинови пред цяла България от къщата на " ВИП Брадър ". Със своята последна откровеност Каканашева подлага на критика девойките, които купуват скъпи породи дребни кучета, с цел да поддържат имиджа на безценен живот. Тя още прибавя, че същото важи и за любовта, когато една жена си търси богат мъж, с цел да я устоя.

С тези думи Мегз още веднъж укорява всички златотърсачки и ги поучава да се опитат да се научат да обичат бездомно куче, тъй като единствено по този начин ще се научат да обичат някого същински без това да зависи от пари, известност, име или власт.

Интересно е, че макар целия хейт върху себе си, упоритото миньонче не се отхвърля да дава добър образец на подрастващите. И от ден на ден хора стартират да и имат вяра и симпатизират.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР