Екстремният ни бегач Кирил Николов-Дизела се подготвя за поредното си

...
Екстремният ни бегач Кирил Николов-Дизела се подготвя за поредното си
Коментари Харесай

Дизела тръгва за рекорд по Е4 от площада в Драгалевци

Екстремният ни бегач Кирил Николов-Дизела се приготвя за следващото си вълнуващо предизвикателство.
 Кирил Николов-Дизела с нов опит за връх по маршрута Е4  Дизела разгласи амбициозна цел
В четвъртък, 1 август, той ще се насочи към българската част от интернационалния туристически маршрут Е4, като ще започва от Драгалевци с желанието за по-малко от два дни да стигне до последна си точка в планината Славянка, която е част от Рило-Родопския масив, позната и Алиботуш.

Дизела ще започва вечерта на 1 август от площада в Драгалевци, а финалът се чака да е в събота, в случай че извърши първичният си проект да преодолее 240-километровата дистанцията под 48 часа.

Сегашният връх е два дни, 22 часа и 44 минути и принадлежи на Боян Дочев.

" Най-топлата част се чака да е във Верила като по-ниска планина и по-късно секторът сред Пирин и Славянка, където е много по-късо - няма и 20 км ", изясни решението си Николов пред " Дневник ".

В навечерието на старта Дизела прикани почитателите си за поддръжка в обществените мрежи, като предложения най-ентусиазираните от тях да дойдат да го изпратят на старта.

Ето какво написа Дизела във Facebook:

" Стартът на бягането си остава за в този момент 1ви Август от 19 часа на площада в Драгалевци. Който има предпочитание може да пристигна и да ми помаха, да ми пожелае триумф или каквото там се сетите. Както предходната седмица бях загатнал, какъв брой значимо нещо за подобен план са сътрудниците, същото се отнася и за екипа.

Та тадаааа, представям ви съвсем всички забъркани в бягането, карането, възобновяване, храненето, разпределяне на задания, осъществяване на съответните задания. Още в далечната 2013-та Димитър Димитров бе в основата на плана 5 за 24 и ето, че шест години по-късно той и XCoSports Bulgaria към момента добре се оправят с това да провеждат моите събития.

Благодаря на всички ви! Вие сте страхотни! Тук е момента да благодаря на ДЗИ за това че се погрижи целия екип да бъде застрахован със застраховки „ Туризъм в България “ https://bit.ly/2XhOSo5 и „ Закрила “ https://bit.ly/2OEtQsQ и по този метод да остане спокоен за престоя си в планината ", написа Дизела.



За тези 48 часа той възнамерява да спи не повече от 1 час, като е планувал това да стане в Пирин, само че ще реши къде тъкмо по време на бягането.

По време на рисковия си преход Дизела ще употребява безплатното мобилно приложение E-SOS, посредством което неговите близки, почитатели и екипа му ще могат да наблюдават маршрута му. Основното преимущество на E-SOS е бързата връзка с екипите на 112 и контактите в телефона посредством бутона SOS.

Приложението подава точна локация до определени незабавни контакти. Апликацията е взаимна разработка на VIVACOM, ДЗИ и Сирма Груп Холдинг. Потребителите могат да го изтеглят свободно, без да се изисква да са клиенти на VIVACOM или на ДЗИ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР