Екстремният Ford F-150 Raptor получи нова функция и машините, моделна

...
Екстремният Ford F-150 Raptor получи нова функция и машините, моделна
Коментари Харесай

Пикапът Ford F-150 Raptor получи всъдеходен круиз-контрол

Екстремният Ford F-150 Raptor получи нова функционалност и машините, моделна година 2019, ще бъдат оборудвани с всъдеходен круиз-контрол. Системата се казава Trail Control, като контролира подаването на въртящ миг или спирачното изпитание върху всяко колела за по-лесно преодолявене на сложен сектор на пътя.
Технологията работи при скорост до 20 благи в час (32 км/ч), като съставлява интелектуален блок за ръководство, работещ с итформацията от сензори. Той трансферира въртящия миг върху колелото с най-хубаво сцепление, а също по този начин изборно трансформира спирачното изпитание, с цел да се избегне занясане на пикапа при втурване.

Освен това система оказва помощ при затъване в пясъка. Това се случва по същия метод като при Toyota, която оборудва някои свои модели с технологията Crawl Control. Тя също съставлява всъдеходен круиз-контрол, работещ на същия принцип като този на Ford.
По-рано тази година F-150 Raptor получи адаптивно окачване с електронноуправляеми амортисьори Fox Racing, снабдени с технология Live Valve. Тя трансформира твърдостта им според от изискванията на пътя, а също по този начин дефинира дистанцията на предните колела от земята и предотвратява удари по долната част при приземяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР