Екстремният бегач Кирил Николов - Дизела прекрати опита си за

...
Екстремният бегач Кирил Николов - Дизела прекрати опита си за
Коментари Харесай

Дизела прекрати опита си за рекорд по Е4

Екстремният бегач Кирил Николов - Дизела приключи опита си за връх на българския сектор на интернационалния маршрут Е4, който минава през 5 планини: Витоша, Верила, Рила, Пирин и Славянка.
 Дизела мина връх Вихрен в опита си за връх
32-годишният русенец, който започва в четвъртък тъкмо в 12 часа от площада в Драгалевци, трябваше през днешния ден да финишира на българо-гръцката граница. Лошото време и упованията за стихии са принудили уредниците да сложат завършек на опита няколко часа преди упования край. Той се движеше по график, като в петък вечерта доближи връх Вихрен и продължи напред,  само че трябваше да спре, с цел да не поема непотребни опасности.

" Приятели, заради усложнената обстановка след миналия фронт от стихии и неприятна прогноза за нов, също предстоящ по-рано от предстоящото мощен фронт преди обяд на 03.08 в региона на Южен Пирин и Славянка - бягането на Кирил по #Е4 се приключва.

Решението е по преценка на уредника за обезпечаване сигурност на всички екипи. Всички са добре. Надяваме се проявата да ви е била забавна. Това несъмнено не е всичко ", написаха в страницата на бегача във Facebook.
По време на бягането на Дизела се тества и най-новото мобилно приложение за сигурност в планината – E-SOS.
Апликацията е взаимна разработка на VIVACOM, ДЗИ и Сирма Груп Холдинг.

Прогресът му се наблюдава и от доброволците от OFFRoad България конгрес, които отразяваха от разнообразни пунктове по маршрута напредъка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР