Екстремна личност си? Искаш да изживееш едно вълнуващо приключение, но

...
Екстремна личност си? Искаш да изживееш едно вълнуващо приключение, но
Коментари Харесай

Лято е! Не трупай вещи, създай спомени.

Екстремна персона си? Искаш да изживееш едно вълнуващо премеждие, само че все не ти стиска? Търсиш мощни чувства? Ние имаме решение за теб! Избери рисково преживяване, съчетано с невероятни гледки от SkyVision.

За Skyvision:
Вече над 12 години SkyVision споделя своята пристрастеност към летенето със своите клиенти и сътрудници. Вдъхновени от страстта, смелостта и приключенския дух, те вършат елементарно подаряването на рискови и авантюристичен дарове – дарове, които основават незабравими мемоари и остават в сърцето вечно!
От SkyVision оферират на своите клиенти разнородни прекарвания – от най-зашеметяващите гледки до най-романтичните моменти за двама. Работят с най-хубавите и одобрени в своята област експерти, с цел да подсигуряват сигурност и наслаждение от прекарването.


Защо да се доверите на SkyVision?
Това, което отличава SkyVision от останалите уеб сайтове за завършения, с изключение на съвършеното съответствие сред качество и цена, е услугата полет с открит жирокоптер MTO sport или закрит жирокоптер CAVALON. Полета с жирокоптер е страховит, трогателен, паметен и не стопира да те кара да се усмихваш! Той е независимост, ентусиазъм, метод на живот за всички клиенти, които са се осмелили да погледнат света с птичи взор. 
Може да се насладите на полета с жирокоптер, ръководен от умел водач. Настанени в пилотската кабина, ще наблюдавате и слушате всички процедури от излитането до кацането, а в случай че имате предпочитание при подобаващи условия ще можете даже да поемете ръководството на машината. С персонален фотоапарат или дребна видео камера може да запечатате това прекарване. Ние подсигуряваме, че няма да го забравиш и ще искаш да го повториш още веднъж и още веднъж. И всеки идващ път ще бъде още по-хубаво. И рисково.
 



Лесно и бързо подбиране:
SkyVision са разделили услугите в категории съгласно „ мястото “, където се случва преживяването. Във всяка категория ще намерите разнообразни по тип прекарвания – от адреналин за най-смелите до занимателни завършения за авантюристите и цялостен релакс за тези, които желаят да избягат от напрежението.
 
– Полет с открит жирокоптер MTO sport или закрит жирокоптер CAVALON, Скок с бънджи, Тандемен скок с парашут, Панорамен полет с парапланер, Паратрайк или Мотоделтапланер, Урок по пилотиране, Полет с балон. 
За по-естремните персони мощно предлагаме скок с бънджи. Застанете на ръба и съберете храброст да скочите, гравитацията ще свърши останалото!
Подарете скок с бънджи от място по желание или споделете прекарването с обичан човек, като скочите дружно в тандем (в прегръдка).
А можете да комбинирате две в едно - скок с бънджи от коша на топловъздушен балон. Издигате се на към 100 метра и политате назад към земята с лудешка скорост. Емоция, която всеки би трябвало да опита най-малко един път в живота!

– Рафтинг, Гмуркане с акваланг на Българското Черноморие или Никити, Парасейлинг, Флайборд, Ховърборд или Аква родео, Джет сафари, Ветроходна разходка, Яхтинг на бент. Искър, Каякинг. 
Перфектен подарък за феновете на водния свят. Отдайте се на любознанието към тайнството на красивия подводен свят с гмуркане с акаланг на място по желание - Созопол, Арапя или Шкорпиловци. Продължителността на това премеждие е цели два часа.
За всичко ще се погрижи дипломиран водолазен инструктор, съпътстващ Ви от самото начало. Започва се с обстоен инструктаж, избор и слагане на оборудването. Следва влизане във водата и няколко минутно адаптиране към дишането с водолазен регулатор. Подводната разходка стартира, когато се почувствате спокойни и сигурни. Няма да съжалявате, а видеозаснемането е подарък от SkyVision.

– Дрифт такси, Офроуд с АТВ, бъги или джип, Конна езда, Преход с моторна шейна, Екстремен ден. 
Приключенията в категория " Земя " се организират съвсем целогодишно. И това е най-хубавото за нестихващия адреналин на рисковите персони. За тях предлагаме офроуд разходка с АТВ.
Приключението е еднообразно вълнуващо през всеки сезон, тъй като без значение дали ще се нацапате в калта или измокрите в снега, преживяването носи незабравими моменти и предпочитание за още!
Преди всеки старт се преценят самостоятелните благоприятни условия на всеки участник и съгласно тях се вършат нужните промени в маршрута или темпото на каране. Всеки участник получава указания за сигурност, които следва да съблюдава. Участниците дефинират дали да има повече почивки или повече каране, a лидерът ще се съобрази с технитe желания. Маршрутите дават опция за правене на фотоси и видеоклипове в почивките. Нещо незаравимо и несъмнено, извънредно налично. Провежда се в София, Пловдив или Хасково. Продължителността на тази офроуд разходка варира сред един и два часа.

– Дегустация на шоколад, Ритуали за тяло, Рисуване и вино, Урок по пукотевица, Картинг, Вечеря на мрачно, Кулинарен курс, Стаи със загадки, Музикален подарък, Битка с лъкове. 
Край на носталгията по зимата и зимните спортове със ски и сноуборд навън в София с дълготрайност сред 1 и 3 часа. 
Треньор и писта единствено на Ваше разположение + напитка по желание за всеки час.
Подарък за начинаещи и напреднали скиори и сноубордисти в сърцето на София.
В атмосферата на алпийски бар можете да карате ски и ръб по бански и да пиете коктейла си. Барът е на една ска разстояние и за вашата приятност се грижи един от най-хубавите баристи в България. Пистата е вид бягаща пътека, дълга 9 м и необятна 5 м, с надолнище 14 градуса и оптималната скорост на втурване 25 км/ч.

– Луксозен ездови отдих, Винен туризъм, Риболовен отдих, Треска за злато, Еко отдих в юрта, Приключенско нанагорнище на Мальовица, Ледено катерене на водопад, Пещерно премеждие, Детски авантюристичен лагери. 
И не на последно място предлагаме и малко отдих за двама. Лукс, уют и гостолюбие, съчетани с езда и отдих измежду невероятна природа.
Заредете се с хиляди позитивни страсти в един от най-красивите региони на България - този на Деветашкото плато и Крушунските водопади. Насладете се на гостоприемството на стопаните и домашно приготвената закуска. Опознайте света на конете и обезпечено ще превърнете ездата във Ваше обичано занимание.


Летни завършения:
Лятото към този момент е тук! Подари (си) пясък, талази и безчет вълнуващи прекарвания като гмуркане с акваланг на място по желание, джетпак, парасейлинг, ховърборд, ръководство на джет, ръководство на джет, водни ски, аква родео на язовир Батак, разходка с моторна лодка, ветроходна разходка или рафтинг по река Струма.
Няма да ни стигне през целия ден да изброяваме всичките интензивности, които SkyVision оферират, както и местата, на които те се организират. Броят на доверилите се на SkyVision и удовлетворени клиенти са безчет. Техни мнения може да видите в уеб страницата.
Какво чакаш? Отиди на https://www.skyvision.bg/ и подари на себе си или на собствен другар един паметен спомен. Ти го заслужаваш!

Довери се на дългогодишния опит на SkyVision за своето неповторимо преживяване. После ще ни благодариш.

1,2,3… ПРИКЛЮЧЕНИЕЕЕ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР