Екстравагантно решение за подготовката на Ботев Пловдив взе собственикът на

...
Екстравагантно решение за подготовката на Ботев Пловдив взе собственикът на
Коментари Харесай

Зингаревич праща Ботев с 2 отбора в Дубай

Екстравагантно решение за подготовката на Ботев Пловдив взе притежателят на клуба Антон Зингаревич. Руският предприемач обезпечи на канарчетата лагер в Дубай през идващия месец. Жълто-черните ще заминат за ОАЕ с две групи от футболисти. Решението е на оперативното управление на клуба и персонално на Зингаревич.

Едната група е ясна - професионалният тим на канарчетата с треньор Азрудин Валентич. Другият тим ще бъде сборна групировка на трите клуба, които са под контрола на съветския предприемач. В този тим ще бъдат събрани момчета от втория тим и академията на Ботев, гении от ганайския Чита и съветската академия Виста.

Идеята е треньорите и управлението да огледат най-хубавите си бъдещи звезди, с цел да преценяват кои от тях са най-близо до професионалния футбол. Този тим също ще има своите контролни срещи по време на лагера в Дубай, за които се търсят противници.

Ботев Пловдив отпътува на 9 януари в Дубай. В продължение на две седмици " канарчетата " ще се готвят в Обединените арабски емирства. За момента са ясни две доста влиятелни контроли - на 15 януари с полския гранд Легия Варшава, а втората е на 22-и януари с съветския първенец Зенит Санкт Петербург.
Свързани вести Антон Зингаревич продаде Фремад Амагер на американци Антон Зингаревич: Искам Ботев да не играе като български клуб Голяма сума дели Ботев от привличането на Евгений Сердюк
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР