Екстра Нина е сред легендите на попфолк жанра, а в

...
Екстра Нина е сред легендите на попфолк жанра, а в
Коментари Харесай

Присъствах на престрелки между групировки: Екстра Нина

Екстра Нина е измежду легендите на попфолк жанра, а при започване на декември 2023-а означи своята 60-годишнина. Певицата прекара огромна част от последните години в Истанбул, само че в този момент се е завърнала още веднъж в България, където отпразнува и юбилея си.

Празникът й бе в паметното заведение “Приказките ” край Харманли, където са снимани доста от клипове и концертите на попфолк звездите от 90-те. Тържеството на певицата почетоха и нейните продуценти от “Пайнер ” – Мария и Митко Димитрови.

На честването си Екстра Нина показа както остарели шлагери, по този начин и нови песни, в това число дует с майка си.

“Бяхме млади, щастливи, това бяха едни от най-хубавите ни години ” – напомня си тя в изявление за “Преди обед ” по бТВ.

Легендарната изпълнителка не пропуща да означи, че с изключение на приятните страсти и многочислените срещи с публиката, е имало и комплицирани, даже страшни моменти.

“Присъствала съм на престрелки сред групировки, не тъкмо да се убиват, само че да стрелят на направления, рисково е… Случвало ми се е това нещо и в Македония, и в България. В Кранево, когато пеех с моя оркестър Добруджански славей, бяха две групировки, единият ме беше харесал, някаква мутра от Добрич, беше споделил, че ще си отиде с мен. Много се уплаших, а моята колежка ми сподели: “Тръгвай ”! Измъкнах се пред задния вход, избягах ” – спомня си Екстра Нина.

Не е загадка, че през последните години тя е била доста близка с мъж, който е с 20 години по-млад от нея. Двамата са имали и взаимен бизнес.

“Любовта е мотор на живота ” – не крие тя.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР