Експлозия разтърси град Леверкузен (Северен Рейн-Вестфалия) днес сутринта, съобщава RTL.

...
Експлозия разтърси град Леверкузен (Северен Рейн-Вестфалия) днес сутринта, съобщава RTL.
Коментари Харесай

Експлозия в химическата компания „Bayer“ в Леверкузен

Експлозия раздруса град Леверкузен (Северен Рейн-Вестфалия) през днешния ден сутринта, оповестява RTL. Експлозията е в оборудване за изгаряне на боклуци, помещение на химическата компания „ “, откъдето се издига огромна колона пушек.

Федералната работа за гражданска отбрана и помощ при бедствия (BBK) предизвестява популацията на Леверкузен-Бюриг на своя уеб страница: „ Затворете порти и прозорци, влезте вкъщи си, обадете се на 112 единствено в случай че можете да предоставите информация за протичащото се “.
 Научната лаборатория на Байер за деца към този момент е цифрова Научната лаборатория на Байер за деца към този момент е цифрова
От ноември тази година Научната лаборатория за деца -  „ Байлаб “ минава в напълно цифров формат, посредством който предос...

Пожарната команда в Кьолн удостовери интервенция в инсталацията за изгаряне на боклуци в центъра за изхвърляне на боклуци в Леверкузен.

Магистрала А1 покрай оборудването към този момент е затворена в двете направления, споделят от полицията.

Компанията „ Currenta “, която ръководи оборудването Chempark Leverkusen, разгласи в прессъобщение: " По незнайна до момента причина е избухнала детонация в Chempark Leverkusen, дръжте вратите и прозорците затворени. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР