Експлозия отвътре е най-вероятната причина за разрушаването на Каховската водноелектрическа

...
Експлозия отвътре е най-вероятната причина за разрушаването на Каховската водноелектрическа
Коментари Харесай

Ню Йорк таймс: Стената на язовира в Нова Каховка е взривена отвътре

Експлозия от вътрешната страна е най-вероятната причина за разрушаването на Каховската водноелектрическа централа, оповестява " Ню Йорк таймс " през днешния ден, базирайки се на специалисти.

Разрушаването на язовирната стена провокира наводнения по поречието на Днепър и евакуацията на хиляди хора.

„ Структурна щета “ или офанзива извън е допустима, са споделили специалистите по гърмежи и хидротехническо съоръжение, но това по думите им са „ по-малко правдоподобни пояснения “.

Американският всекидневник припомня, че Украйна незабавно разгласи, че язовирът е взривен от вътрешната страна, до момента в който руснаците дадоха " спорни мнения ", а Кремъл разгласи " тенденциозен бойкот от украинска страна ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР