Експлозиви са открити в автомобила и в дома на заподозрения

...
Експлозиви са открити в автомобила и в дома на заподозрения
Коментари Харесай

Откриха експлозиви в дома и колата на заподозрения за стрелбата по Тръмп

Експлозиви са открити в автомобила и в дома на обвинения за причинител на стрелбата против някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на избирателен протест през вчерашния ден в град Бътлър, щата Пенсилвания, съобщи Асошиейтед прес, като цитира представители на полицията.

Източниците, които са дали информацията за откритите материали за направа на бомба, са говорили за АП при изискване за анонимност. Следствието към този момент разполага и с предполагаемото оръжие на стрелбата против Тръмп, употребявано от двадесетгодишния Томас Матю Крукс от Бетъл Парк, Пенсилвания. 

Той е бил премахнат малко откакто е стрелял против претендента за президент на Републиканската партия. Тръмп е леко ранен в дясното ухо. Целта на следствието е да откри какъв е бил претекстът за нападението.

Автомобилът на Крукс е бил открит наоколо до мястото на предизборния протест на Тръмп, осведомят в. " Уолстрийт Джърнъл " и телевизионният канал Си Ен Ен. Вестникът и телевизия Ей Би Си Нюз оповестяват, че полуавтоматичната пушка AР-15, с която се допуска, че е стреляно по Тръмп, е била закупена от татко му Матю Крукс.

Thomas Matthew Crooks, suspected shooter at Trump rally, reportedly had explosives in his car and residence
— TheBlaze (@theblaze)
Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР