Експлеймейтката Светлана Гущерова усилено разпродава дизайнерските си пижами. Очевидно онлайн

...
Експлеймейтката Светлана Гущерова усилено разпродава дизайнерските си пижами. Очевидно онлайн
Коментари Харесай

Гущерова приключва с бизнеса?

Експлеймейтката Светлана Гущерова интензивно разпродава дизайнерските си пижами. Очевидно онлайн магазинът за нощнички на миската не се радва на изключително огромен интерес и русокоската от Попово се пробва по всякакъв начин да ги промотира в обществените мрежи. Току-виж продажбите завалят.

Бившата гонзовица не стопира да качва видеа и фотоси на нощници и халати и да приканва почитателите си да се снабдят с някой от моделите й. Някои от тях даже споделят, че им идвало малко допълнително и даже спрели да следват миската в Инстаграм.

С цел реклама преди време даже съумя да убеди фолкзвездата Азис да застане пред обектива, облечен в сатенен пеньоар. Този трик също не дал резултати. Сега русокоската се опитвала да приложи нова тактика. Мис Гущерова залива профила си в обществените мрежи с всевъзможни реклами, промоции и оферти единствено и единствено да се отърве от стоката. Дори и по този начин продажбите отново не вървели.

Оказва се, че една от аргументите за неуспеха на бизнеса на Гущерова са цените, които са безусловно непостижими за средностатистическата българка. Около 250 лева излиза едно от комплектчетата за спане. Съпругът на Светлето, който вложил крупна сума пари в начинанието на брачната половинка си, също бил вдигнал ръце. Още повече че светската клевета гласи, че финансовото му положение сега не е най-хубаво, написа „ Телеграф “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР