Експертно правителство с мандата на ГЕРБ, правителство с третия мандат,

...
Експертно правителство с мандата на ГЕРБ, правителство с третия мандат,
Коментари Харесай

Политолог: Възможно е експертно правителство с мандата на ГЕРБ

Експертно държавно управление с мандата на ГЕРБ, държавно управление с третия мандат, връчен на “Български напредък ” или нови избори. Това са трите изхода от изборите, които вижда политологът Иво Инджов. 

Темата в студиото на “Здравей, България ” разясниха още Нидал Алгафари и Арман Бабикян.

Първата стъпка след изборите, съгласно Иво Инджов, е среща на водачите. “Те би трябвало да се съберат и да се решат какви са техните цели ”, безапелационен е политологът. 

Като “нетипична ” и “екзотична ” дефинира той концепцията президентът Румен Радев да връчи третия мандат на най-малката партия в 48-ото Народно събрание - “Български напредък ”. 

“Ако в този момент има договаряния сред Янев и Борисов за кабинет, тогава всичко е ясно - президентът Радев се схваща с Бойко Борисов за кабинет ”, счита Арман Бабикян. 

“Това, което следим сега, е патова обстановка. Основната отговорност е на ГЕРБ, които бяха в основата на свалянето на държавното управление на Кирил Петков, дружно с техните съдружници Движение за права и свободи, “Възраждане ” и Има Такъв Народ. Сега те би трябвало да показват подготвеност, че могат да образуват държавно управление. Да създадат опит ”, сподели още Иво Инджов. 
ТЕМА преди 10 часа 3863 преди 11 часа 3381 преди 11 часа 1237
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР