Експертно.Някой може ли да предаде от мен на синергичния стратег

...
Експертно.Някой може ли да предаде от мен на синергичния стратег
Коментари Харесай

МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА. ПОМНЕТЕ ТЕХНИТЕ ИМЕНА! А ДВАМАТА НАЙ-ГОЛЕМИ ВЛАСТНИЦИ БЛЕЯТ КАТО ОВЦЕ ПРЕД ЕКАРИСАЖ. ВОЙНАТА В УКРАЙНА БЕШЕ СПЕЧЕЛЕНА ОТ РУСНАЦИТЕ ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНА. ДНЕС ШЕФОВЕТЕ НА НАТО И ЕС ГЛЕДАТ КЪМ ИЗГАСНАЛ ЕКРАН, А РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ ВОЮВАТ НА Д

Експертно.

Някой може ли да съобщи от мен на синергичния пълководец Радев и сбърканото му момченце Кирил, че същинската война се води сред Европейски Съюз и Съединени американски щати. Защото виждам, че и двамата ни най-големи властници блеят като овце пред екарисаж. И ме е позор от тях! Много.

Русия може да е някакъв виртуален проблем за Съединени американски щати и за света, въпреки, че и подобен не е, само че не е никакъв проблем за Европейския съюз. Виж, някакво решение, за едни по-сложни работи може и да бъде! Но не и когато си елементарен, като антична секира. Затова апелирам, другарят Радев и другарят Кирчо да си изберат страна.

Европейци ли ще бъдат или американци! Ние сме си избрали страна, само че явно се разминаваме с управниците си плюс шепа тарикати спуснати в Народното събрание.

И едната от двете страни е към този момент непотребна.



Вие чухте ли най-малко една дума, да не приказваме за съответна политическа декларация на ръководещата в Народното събрание коалиция – Политическа партия, Демократична България, ИТН и Българска комунистическа партия, по тематиката с Русия? Мълчанието на агнетата, нали! Заедно могат да крепят антибългарско държавно управление с изцяло дискредитиран министър ръководител, само че не могат да произведат обща декларация по най-съществената тематика.

Знаете ли за какво?

Защото разчитат, че ще забравите за няколко месеца държанието им през днешния ден и на следващия ден отново ще стартират да ви приказват каквото желаете за чуете. Така ви работят от 33 години насам и даже новите партийни субекти бързо учат уроците на предходните.

Мълчанието за тях през днешния ден, значи вашите гласове за тях на следващия ден.

Точно такива ръководещи могат да станат вашите палачи, само че в никакъв случай ваши сътрудници. Те обслужват сляпо и единствено американските бизнес ползи у нас и в името на общата договорка и облага са подготвени да потопят България в кръв, само че те да запазят властта си.

Помнете техните имена! Човек се познава не по това което приказва, а което прави. Затова е казано: „По плодовете /делата/ им ще ги познаете.“ Матей 7:20 Познахте ли ги?



Много скоро балоните Европейски Съюз и НАТО ще се спукат. Не е добре, все пак.

Това го знаят доста специалисти в страната и чужбина, само че легендата се поддържа към момента посредством изкуствено дишане. Цели две години преди анексията на Крим, попитах наш политик на основен пост: Руснаците взеха Крим, за какво света мълчи? Отговорът му беше: Няма такова нещо! Руснаците са навън!  Замълчах си.

След две години го срещнах, няколко дни след анексията и го попитах какво стана. Смути се, погледна в земята и махна с ръка. Толкова мога да ви кажа за нашите политици. Няколко месеца по-късно ме потърси и попита от кое място съм знаел тогава тези работи? Отговорих му сбито: Прекалено доста хора познават тези процеси, само че очевидно вие ги научавате последни. И ненапълно това е добре за нас.

Сега им споделям, че войната в Украйна беше извоювана от руснаците още преди година обратно, само че отново никой не чува. Нито мислят за какво им го споделям! Националната сигурност не е за тези, които бягат след новините, а за тези, които ги вършат. Не е комплицирано за схващане, само че такива са нашите външнополитически прислуги – задоволени празноглавци. Моята е лесна, ще печеля залог за 50 000 лв. с един български политик-олигарх и с това затварям тази страница вечно. Животът продължава, а времето лети доста бързо.

Гледам през днешния ден в новините оттатък океана, че шефовете на НАТО и Европейски Съюз гледат към изгаснал екран, а руснаците към този момент водят война на различен фронт. Този живот в последна сметка е за смелите. След две-три години ще разберете и вие къде, когато всичко към този момент е изгубено.

Почти колкото нас всичките.

Николай Марков

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР