Експертната мисия на Европейската комисия, която е посетила страната ни

...
Експертната мисия на Европейската комисия, която е посетила страната ни
Коментари Харесай

Лоши Новини: Умъртвяването На Животни Продължава!

Експертната задача на Европейската комисия, която е посетила страната ни тази седмица, разгласи по-рано, че чума няма подозрения за това, че има чума по дребните преживни животни има в България, а ограниченията, които Българската организация по сигурност на храните /БАБХ/ е подхванала, са в сходство със законодателството на Европейски Съюз.

Чумата по дребните преживни животни е рисково, бързо разпространяващо се заболяване, а бързината на осъществяване на ограничения за евтаназия на животните в огнищата и контролиране на придвижването на хора, животни и артикули от тях е от значително значение. Всяко закъснение и/или дейности, които опълчват осъществяването им е причина за разпространяване и поява на нови огнища, показват представителите на Европейска комисия, представени от Министерството на земеделието.

България е на фронтовата линия на Европейски Съюз и във връзка с запазване на здравето на животните в страната и Европейски Съюз е основен състезател. Всички страни членки на Европейски Съюз са насочили взор в дейностите на страната ни и разчитат на ограниченията и осъществяването им с оглед за запазване здравето на животните и ограничение инфекцията, допълниха от пресслужбата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР