Експертната комисия на Съвета на Европа поднови „Знак за качество

...
Експертната комисия на Съвета на Европа поднови „Знак за качество
Коментари Харесай

Младежкият център в Пловдив с европейско отличие


Експертната комисия на Съвета на Европа възобнови „ Знак за качество за юношески центрове “ по време на визитата си в Младежки център – Пловдив. Знакът за качество е приз в областта на младежката работа. В България единствените два центъра със знак за качество са в Пловдив и Стара Загора. В Европа центровете, носители на наградата, са общо 14.

Според Съвета на Европа критериите за владеене на знака са изпълнени и са подхванати ограничения за надграждане на дейностите на центъра. В резултат на това експертната комисия взе решение да предложи продължение на интервала, в който „ Младежки център – Пловдив “ да е притежател на „ Знак за качество “.

По време на визитата бяха разисквани още стратегическото развиване на центъра по посока изпълнявани планове, обучителни стратегии и действия, а също обособяването на нови пространства и инфраструктура.

От „ Младежки център – Пловдив “ изричат благодарности към екипа на Община Пловдив, представителите на Програмния оператор на стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи, Фондация „ Приложни проучвания и връзки “ и „ Норсенсус Медиафорум “, представителите на Консултативния съвет към центъра, Младежки съвет Пловдив, както и на стажанти в цент
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР