Експертка по грижа за косата от Амстердам разкри основните грешки,

...
Експертка по грижа за косата от Амстердам разкри основните грешки,
Коментари Харесай

Блогърка посочи кои са основните грешки след измиването на косата

Експертка по грижа за косата от Амстердам разкри главните неточности, допускани след измиване на косата и изненада потребителите. Вестник The Sun обърна внимание на видеото, оповестено в TikTok.
Анна Ли предлага да спрете да сресвате къдриците, когато са мокри. Според нея структурата на косата става по-крехка, когато е изложена на влага, тъй че зъбците на гребена могат да скапват кичурите и да нацепят краищата им. Вместо това специалистката поучава да изчакате, до момента в който косата изсъхне изцяло и по-късно да започнете да я разресвате или сресвате.
Освен това Ли акцентира, че горещите принадлежности за оформяне не би трябвало да се употребяват върху мокри кичури.
„ Използването на преса или маша може да аргументи непоправими вреди на косата ви. Това просто ще изпържи къдриците ви “, предизвести тя. Блогърката също по този начин настоя да откажете от напръскване на стилизиращи артикули върху мокра коса. Лак за коса и други стилизиращи артикули ще залепят нишките дружно и ще оставят твърда коричка върху тях, споделя тя.
Видеото стана известно и събра 156 800 лайкове. Потребителите благодариха на Лий в мненията под обявата. „ Винаги си ресах косата мокра. Никога повече няма да направя така”, „ Много ти благодаря!”, „ По дяволите, в никакъв случай не съм мислил за това”, „ Боже, може би по тази причина имам толкоз чуплива коса?”, „ Благодаря за препоръките!”, написаха консуматори.
По-рано през март фризьорът Тайсън Грант разкри тайните на вярното измиване на косата. Експертът сподели, че с цел да възстановим сухата и повредена коса е значимо да изберем верните шампоан, еликсир и маска. В девет от 10 случая потреблението на верния артикул може доста да усъвършенства положението на нишките, окуражава експертът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР