Експертиза на служебния пистолет на Йордана Соколова доказа, че Кристина

...
Експертиза на служебния пистолет на Йордана Соколова доказа, че Кристина
Коментари Харесай

Решено: Убиецът на Кристина остава в ареста

Експертиза на служебния револвер на Йордана Соколова потвърди, че Кристина Благоева е била убита с нейния револвер. Йордана Соколова живее на фамилни начала с обвинявания за убийството на младата жена Калоян Каймакчийски. той остава в ареста.



Натривки от ръцете на Соколова, потвърдили, че дамата не е стреляла с оръжието. Това стана ясно през днешния ден в Софийския апелативен съд. Каймакчийски е взел револвера, без Соколова да знае.

Кристина била убита с 2 патрона в тялото на 3 април. Каймакчийски замислял закононарушението авансово, уточни прокурорът по делото Светлозар Костов. Поводът - Кристина го зарязала на 23 март. Затова Калоян си набавил облекла, ръкавици, коли и оръжие, което не е негово, уточни Костов. За задачата взел скрито револвера на Йордана Соколова, с която живеел на фамилни начала. 

След убийството, което станало в колата на Кристина, изхвърлил облеклата и ръкавиците си, прибрал и едната гилза от автомобила на 32-годишната жена, само че не запомнил другата в него. Накарал и Йордана да върне револвера в поделението в Мусачево, вместо да бъде държан в дома й. 

Тялото на дамата бе намерено на 6 април в КИА, която Калоян купил. Тя била без регистрация. Свидетелят, от който Каймакчийски купил колата, обаче разказал, че точно той я употребява.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР