Експертите в индустрията за красота отбелязват, че едноцветният лак за

...
Експертите в индустрията за красота отбелязват, че едноцветният лак за
Коментари Харесай

МАНИКЮР НА БОГАТАШКАТА – защо тази тенденция стана абсолютен хит? Ето как изглежда (СНИМКИ):

Експертите в промишлеността за хубост означават, че едноцветният лак за нокти в типичен нюанси е най-популярен измежду богатите девойки. Но кристали, пайети, рисунки и различен фон, съгласно тях, към този момент наподобяват вулгарни.

Някога многоцветните нокти бяха на върха на известността. Но експертите-маникюристи изясняват този звук към тях с обстоятелството, че всички тези „ нововъведения “ преди малко бяха почнали да се появяват на пазара. Минаха обаче години, модата се промени и условията към ръцете на една бизнесдама или дама с състояние в обществото – също.

И по този начин, какъв маникюр носят богатите девойки, с цел да наподобяват най-добре?

Представяме ви най-характерните особености на маникюра на богатото момиче:

Млечна база

Млечната основа в този момент е на върха на известността. Стои съвършено на ноктите както през зимата, по този начин и през лятото. От една страна прилича сняг, а от друга идеално акцентира морския тен.

 млечен маникюр

 маникюр млечен отенък

Червен маникюр

Червеният цвят е класика в маникюра. Експертите обаче поучават да извършите извънредно едноцветно покритие, защото в противоположен случай червеният фон ще наподобява прекомерно шеговит.

 пай червен маникюр

Винен маникюр

Виненият маникюр най-често се прави от бизнес-дами под 40 години. Прекрачвайки тази линия, те се пробват да подмладят ръцете си, като покриват ноктите си с по-светли нюанси. Заслужава да се означи, че виненият цвят е доста подобаващ за брюнетки.

 пай винен маникюр

Френски

Френският маникюр е друга класика. С него можете да създадете освен моден и безценен външен тип, само че и образно да подмладите ръцете и да ги извършите по-женствени.

 френски маникюр богата жена

Прозрачни нокти

Прозрачната основа ще ви разреши да бъдете естествени даже с покритието върху ноктите си. Ще бъде едвам видимо, само че ноктите постоянно ще наподобяват добре поддържани.

 маникюр богато момиче

Ето още фешън образци за маникюр на богатото момиче:

 маникюр в бледи цветове  пай маникюр транспарантен  транспарантен маникюр къси нокти  грациозен монохромен маникюр
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР