Експертите препоръчват да се обръща повече внимание на ръцете -

...
Експертите препоръчват да се обръща повече внимание на ръцете -
Коментари Харесай

Ръцете ни разкриват някои болести в тялото

Експертите предлагат да се обръща повече внимание на ръцете - с тяхна помощ можете да откриете доста болести. Важно е единствено да знаете, че един признак не може да води до заболяване.

Зачервяването на върховете на пръстите може да е знак за нарушаване на храносмилателната система, а петна по възглавничките на палците по-близо до основата демонстрират нарушаване на репродуктивната система.

Пукнатините в ставите стартира при липса на калций в организма. Ако ставите са подути и се притеснявате от болежка, тогава това е симптом за началото на артроза.

Изтръпване на пръстите. Ако усетите изтръпване на палците, коства си да ревизирате дихателната система.

Студените длани демонстрират проблем с кръвоносните съдове или липса на ниацин в организма.

Мраморната кожа на ръцете се срещат при вегетативно-съдова дистония, която се характеризира с бърза отмалялост и главоболие.

Зачервяването на дланите може да е симптом на алергия, само че може да алармира и за проблеми с черния дроб.

Слабостта в ръката е мъчно да не се забележи, това е доста неловко чувство. Ако има уязвимост в едната или двете ръце се появява след тежко физическо натоварване, след нескончаем напън върху ръката или след леко пострадване на ръката, по-вероятно е уязвимост на преходния мускул, силата в ръката се възвръща след къса отмора.

Ако слабостта е в ръката поражда без причина, или е съпроводено от други признаци, да вземем за пример болежка в гръбначния дирек, главоболие, изтръпване на ръцете, високо кръвно налягане, по-късно е сериозна причина да се отиде на доктор.
Вредни ли препаратите за миене на съдове за кожата на ръцете?
Няма жена, която да не осъзнава, че ръцете издават възрастта и да не се пробва да запази кожата им мека, нежна, подхранена и без петна...
Прочети повече
Слабостта в ръката поражда заради мускулни нарушавания, нарушавания на периферните нерви

(неврит, тунелен синдром, радикуларен синдром), болести на централната нервна система

системи (инсулт, миастения гравис, множествена склероза).

Болести на рамото, лакътя, ставите на китките също могат да доведат до уязвимост в ръката. Разтягане на сухожилията на мускулите на ръката постоянно съпроводено освен от ограничение на придвижването, само че и от уязвимост в ръката.

Слабост в ръцете е демонстрация на обща уязвимост при болести като диабет, анемия, болести
Защо ръцете ви изтръпват, до момента в който спите
Когато спим умерено през нощта, дълго време сме в една поза. В резултат на това ръката може да изтръпне. Но крампи и изтръпване се поя...
Прочети повече
щитовидната жлеза.

Слабостта в ръката е сериозен признак на здравословно разстройство. В някои случаи

появяването на уязвимост в ръката изисква неотложно среща с доктор, например, в случай че се появи уязвимост в същия крайник, главоболие, нарушаване на говора, високо артериално налягане - това са признаци на изострен мозъчно-съдов случай.

Слабост в лявата ръка може да бъде една от началните прояви на инфаркт на миокарда. Постепенното струпване на уязвимост в ръката, съчетана със уязвимост в другите крака, изтръпване на ръцете, изисква изключване на автоимунни болести на нервната система.

Медикаментозна терапия, физиотерапия, масаж, акупунктура, физиотерапия и нетрадиционните способи на лекуване ще ви оказват помощ да възстановите проблемите, свързани с ръцете и ще ви върне към естествения живот.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР