Експертите поставиха под съмнение твърденията на убийцата тийнейджърка Скарлет Дженкинсън,

...
Експертите поставиха под съмнение твърденията на убийцата тийнейджърка Скарлет Дженкинсън,
Коментари Харесай

Убиецът на Brianna Ghey, Скарлет Дженкинсън, „излъга“ за достъпа до „червени стаи“ за изтезания на живо в Dark Web

Експертите сложиха под подозрение изказванията на килърката тийнейджърка Скарлет Дженкинсън, че е имала достъп до „ червени стаи “ за изтезания онлайн и онлайн преди убивайки транссъученичката си Бриана Гей.

По време на процеса на 16-годишното момиче, дружно с другия палач Еди Ратклиф, също на 16 години, съдът разбра, че тя е била пристрастена към Тъмната мрежа и я е употребила от няколко години посредством The Onion Router (TOR). Твърди се, че това е помогнало за подхранването на манията й по серийните убийци и тя е писала за своите „ тъмни мечти “, в това число убийството.

Твърденията на Дженкинсън, че е била очевидец на ужасяващи и притеснителни фрагменти, бяха посочени като въздействие зад жестокото ликвидиране, което тя извърши с Ратклиф. Двамата бяха наказани по-рано този месец и двамата ще прекарат най-малко 20 години зад решетките.

Те бяха на 15 години, когато направиха „ бесното и свирепо “ нахлуване в Culcheth's Linear Park, Warrington, през февруари 2023 година Те намушкаха Бриана,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР