Експертите често казват, че е здравословно да се поставят граници

...
Експертите често казват, че е здравословно да се поставят граници
Коментари Харесай

„Имам нахален автопортрет в моя Instagram – гаджето ми иска да го сваля“

Експертите постоянно споделят, че е здравословно да се слагат граници в една връзка – само че по кое време те минават границата? Една 30-годишна сигурно поляризира интернет, откакто разгласява гол автопортрет в своя Instagram - макар неодобрението на приятеля си.

Преди да се задълбочи в терзанията на колегата си, неназованата жена твърди, че това не е гола фотография, само че елементарна щрихова схема, която е нарисувала, до момента в който е упражнявала художествените си техники. Въпреки че призна, че рисунката не е „ невероятна “, тя усеща, че публикуването на изкуство в нейните обществени медии по този метод е просто форма на себеизразяване.

В Reddit тя написа: „ Картината е гол автопортрет, изработен в едноцветен силует с някои съществени нюанси и сянка, разгласих няколко изрязани изгледа, единият на лицето и раменете ми, другият с крайник и гърда. "

Въпреки че художникът. не мислеше нищо за това, тя твърди, че нейният сътрудник е повдигнал фотографията в доста различия, потвърждавайки, че го кара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР