Експерти твърдят, че заснетия НЛО над Меделин е реален …По

...
Експерти твърдят, че заснетия НЛО над Меделин е реален …По
Коментари Харесай

Експерти твърдят, че заснетия НЛО над Меделин е реален

Експерти настояват, че снимания НЛО над Меделин е действителен …По време на обикновен полет над Меделин, Колумбия, водачът на Airbus A320 поглежда през прозореца на пилотската кабина и вижда нещо, което в никакъв случай до момента не е виждал в облаците – НЛО.Много специалисти се съгласяват, че мистериозният обект, сниман от очевидеца, е „ действителен “.След като го вижда, водачът бързо взима телефона си и стартира да снима странния обект, като първо насочва камерата към висотомера си, който демонстрира, че лети на към 30 000 фута. След това я насочва през прозореца към облаците.Пилотът доближава и вижда чудноват геометричен железен обект, летящ по права линия в противоположна посока.
В поредицата The Proof Is Out There по канала Хистори се преглеждат фрагментите, след което става изрично ясно, че НЛО наподобява като полиедър. Интервюирани са разнообразни видеоексперти.Един откривател допуска, че диаметърът на обекта е сред 3 и 4,6 метра, само че структурата му не наподобява на нито един летящ обект от Земята.Авиационен специалист прибавя, че обектът се движи прекомерно постепенно, с цел да бъде аероплан или ракета, и въобще не наподобява на дрон.Изказано е съмнение, че може да е слънчево кълбо, само че това е доста малко евентуално, защото те не „ оцеляват “ на толкоз огромна надморска височина.Четете още: Заснет е черен триъгълен НЛО над Пакистан (видео)Интервюираните специалисти класифицират материала като един от „ същинските НЛО ”.Коментаторите се съгласяват с констатациите и допускат, че водачът е съумял бързо да усили обекта, тъй като към този момент го е видял, наблюдавал го е, взел е телефона си и е знаел къде да снима.Един от коментаторите написа:„ Пилотите би трябвало да имат чудесно зрение, с цел да летят. Някои търговски водачи в миналото са били военни водачи на изтребители и е трябвало да имат зрение над междинното. Всички водачи би трябвало да „ сканират “ небето образно, с цел да избегнат конфликти. Обектът лети постепенно от самолета му, тъй че не е изненадващо, че е могъл да го забележи и по-късно да го усили. “Гледайте видеото.
Мнозина имат вяра, че НЛО е метеорологичен балон, който събира проби или прави наблюдаване. Интересно е да се означи, че преди няколко години водачите на изтребители FA-18 на Военноморски сили са виждали сходен НЛО на 35 000 фута от източното крайбрежие.Министерството на защитата към момента проверява какви са тези обекти.Не за първи път над Меделин се появяват НЛО. Този южноамерикански град е очевидец на доста наблюдения и жителите стартират да го назовават „ Новият Розуел “.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР