Експерти смятат, че индивидуалните особености и характеристики на човешкото тяло,

...
Експерти смятат, че индивидуалните особености и характеристики на човешкото тяло,
Коментари Харесай

Тест: Формата на предните ви зъби разкрива нещо...

Експерти считат, че самостоятелните особености и характерности на човешкото тяло, като да вземем за пример цвят на очите или пръстовите отпечатъци издават няколко огромни секрети за нас.

Оказва се, че усмивката ни също не прави изключение и с помощта на нея се разкрива нещо ненадейно за живота ни, написа jenata.blitz.bg. За да извършите този обикновен и бърз тест е редно просто да погледнете в огледалото и да определите на коя от показаните картинки най-вече наподобяват предните ви два зъба. След това ще ви разкрием какво тъкмо приказват те за вас.



1. Квадратни зъби

Вие имате златно сърце! Способни сте да давате обич даже когато не би трябвало. Вие самите нямате срещу да споделяте това топло възприятие с всички към вас. Вие сте от хората, които просто са положителни по природа и можете да обичате даже тези, които в предишното са ви обидили грубо. Общувате идеално с всички.

2. Кръгли зъби

Вие сте прелестен човек. В положение сте да се справите с всяка сложна обстановка и да плените всеки с усмивка. Хората ви обичат поради вашата отдаденост и положително сърце. Не забравяйте да се наслаждавате на живота и да не обръщате внимание на злите езици. Тези хора не заслужават вашето време, нерви и внимание.

3. Триъгълни зъби

Вие сте душата на компанията. Хората са безусловно хипнотизирани от чара и уникалността ви. Вие елементарно постигате всичко, което желаете и си поставите за цел. Това е и причина постоянно да се усмихвате и да поемате опасности. Предпочитате да се смеете пред това да изглеждате съществени и да спорите с хората. Вие сте доста обществени персони.

4. Правоъгълни зъби

Вие сте самото преобразяване на добротата. Обичате да се притичвате на помощ на останалите, а чистото ви сърце в никакъв случай не желае нещо в подмяна. Вие сте почтени към хората към вас. Смятате, че в случай че споделите щастието си с останалите ще ощастливите и тях, тъй като ще се радват за вас. Вие сте великодушни към другари и близки хора. Лесно се разбирате с близките.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР