Експерти от американското списание Popular Mechanics публикуваха описание на атака

...
Експерти от американското списание Popular Mechanics публикуваха описание на атака
Коментари Харесай

Описаха унищожаването на Ню Йорк от ракетата „Сармат

Експерти от американското списание Popular Mechanics разгласиха изложение на офанзива с съветски нуклеарни ракети " Сармат " над Ню Йорк. Според специалистите пълномащабната нуклеарна офанзива ще изисква детонирането на 2031 термоядрени бойни глави. Жертвите на удара може да са 62,4 милиона поданици на Съединени американски щати.

Така на процедура в своята публикация специалистите описаха унищожаването на Ню Йорк от ракетите Сармат.

В описанието се споделя, че вследствие на въздействието на минимум 12 термоядрени заряда Ню Йорк и близките региони ще бъдат „ раздрани на части “.

Отбелязва се, че нуклеарните ракети евентуално ще бъдат ориентирани към здания на енергийни предприятия, информационни центрове, летища и Федералната аварийна банка.

Ударът основава огнено кълбо с температура един милион градуса по Целзий, което изгаря съвсем всички здания и изцяло унищожава Манхатън.

В същото време радиоактивните боклуци ще убият до 95% от хората.

При тотална нуклеарна офанзива от страна на сарматите, съгласно специалистите на изданието, в Ню Йорк ще загинат съвсем всички поданици.

„ Това ще бъде най-лошият ден в историята на човечеството и тези, които оцелеят, може да стартират да завиждат на тези, които не са имали този късмет “, се споделя в материала.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР