Експерти на услугата Flatfy направиха анализ на пазара на недвижими

...
Експерти на услугата Flatfy направиха анализ на пазара на недвижими
Коментари Харесай

Динамика на пазара на недвижими имоти в България през август 2018 г.

Експерти на услугата Flatfy направиха разбор на пазара на недвижими парцели в България през август 2018 година и описаха за цените на жилищата според от района.

Цени в най-големите градове на страната
Най-високите цени на жилищни парцели са в София, Пловдив и Варна. Сред тях водач в цените е столицата. През август 2018 година един апартамент в София може да бъде закупен приблизително за 95.700 лева Освен това, въпреки и с много забележителна разлика, следва морския бряг Варна – 68,300 за едностаен апартамент. Затваря първите трима водачи на Пловдив – 60,800 лева

Най-евтиното жилище в България
Възможностите за търсене на Flatfy Ви разрешават бързо да сортирате и намирате най-вече бюджетни варианти за страната. Така че, по-евтино от 50,000 лева през август, можете да си купите апартамент с една спалня в Пловдив (39,100 лева.), Сливен (41,000 лева.) И в Русе (48,900 лева.).

По-високи цени за едностайни жилища – в границите на 50,000-60,000 лева – в Шумен, Добрич, Стара Загора и Бургас.

Най-ниските цени за огромни тристайни и четиристайни жилища – в Добрич и Сливен. Жилищата за фамилията тук могат да бъдат закупени за 80,000-88,000 лева

Услугата Flatfy оказва помощ да се откри уместно жилище освен в България, само че и в прилежащите страни. Неговите благоприятни условия са отворени за потребителите в Румъния () и Гърция.

Как действа услугата
Flatfy ви оказва помощ да купите или да наемете парцел в 37 страни. В един район с България, Румъния и Гърция можем да вземем за пример да проучим офертата на унгарския пазар на недвижими парцели. Службата построява междинни цени въз основа на данни от повече от 75 000 реклами.

Системата е в положение да дефинира желанията на потребителите и да филтрира съмнителни реклами с съзнателно недекларирани или повишени цени. Резултатите от издаването не включват оферти с растеж над 10% от междинните цени на жилищни и търговски парцели.
 78019-2  78019-3
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР