Експертът по изследване на околната среда д-р Шана Суон предупреждава

...
Експертът по изследване на околната среда д-р Шана Суон предупреждава
Коментари Харесай

Фталатите смаляват пенисите на мъжете

Експертът по проучване на околната среда доктор Шана Суон предизвестява в новата си книга, озаглавена " Отброяване ", че пенисите на мъжете се свиват, както и се деформират, в резултат на въздействието на фталатите, които се съдържат в , съобщи БГНЕС.
Причината за свиването, за която Суон счита, че е екзистенциална рецесия, пред която е изправено човечеството вследствие на намаляващите равнища на плодовитост, се дължи на наличието на химичните фталати, които постоянно се срещат в създадените пластмаси. Фталатите влияят върху човешките гениталии, като трансформират хормонообразуващата ендокринна система и вследствие на това се раждат повече бебета с дребни пениси.
Суон базира проучванията си на проучването на фталатите при плъхове, при което се оказало, че излагането на плода на химикала усилва вероятността плъховете да се раждат със свити гениталии.
 Идва ли нова ледникова ера с доста верижни реакции? Идва ли нова ледникова ера с доста верижни реакции?
Топенето на айсберги в Антарктида може да провокира верижна реакция, която ще потопи Земята в нова ледникова ера. За това написа " Дейл...
При хората Суон открива, че мъжките бебета, изложени на химикала в утробата, са с по-голям риск от дребен размер на пениса.
Химичното вещество се съдържа в бебешките играчки и храни и работи, като имитира хормона естроген и нарушава естественото произвеждане на хормони при хората, като по-късно въздейства върху половото развиване при децата, както и върху държанието при възрастните.
В предходно академично проучване, оповестено от Суон през 2017 година, било открито, че равнищата на сперматозоиди са спаднали с повече от 50% през последните 40 години, въз основа на данни от 185 изследвания. Суон счита, че до 2045 година множеството мъже няма да могат да създават жизнеспособни сперматозоиди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР