Експерт по НЛО: Приемете го! Исус е извънземен, а Витлеемската

...
Експерт по НЛО: Приемете го! Исус е извънземен, а Витлеемската
Коментари Харесай

Експерт по НЛО: Приемете го! Исус е извънземен, а Витлеемската звезда е космически кораб!

Експерт по НЛО: „ Приемете го! Исус е извънземен, а Витлеемската звезда е галактически транспортен съд. “Експертът по НЛО Ричард Лорънс направи сензационното изявление, че всичко, за което написа в Библията за раждането на Христос, е неопределено, и че същинската дата на Коледа е неправилна.Изследователят декларира, че Божият наследник е извънземен, а историята за раждането на Христос включва извънземен галактически транспортен съд.

 Експертът по НЛО Ричард Лорънс твърди, че Исус е извънземен
Експертът по НЛО Ричард Лорънс твърди, че Исус е извънземенЛорънс е създател на 11 книги за извънземните, а от съвременниците в неговата област се счита за „ гуру на НЛО ”.Той е секретар на обществото „ Етериус “, което е относително ново религиозно придвижване, учредено от починалия английски спиритист Джордж Кинг през 50-те години на предишния век. То има за цел да популяризира „ учението за извънземните интелигентности “.
Експертът твърди, че извънземният живот е в основата на християнската религия. Категоричен е, че „ звездата, разказана в историята на Рождеството, витаеща над Витлеем, в действителност е галактически транспортен съд, а самият Христос е пристигнал от Космоса “.Четете още: Древни наблюдения доказващи, че НЛО не са `ново` явлениеВ изявление за My London, Лорънс споделя:„ Бих нарекъл Исус популярен галактически разсъдък. Да, извънземен e. Вярвам, че е пристигнал от Венера. “

 jesus ufo alien 600x376 - Експерт по НЛО: Приемете го! Исус е извънземен, а Витлеемската звезда е галактически транспортен съд!
Ричард Лорънс и обществото „ Етериус “ настояват, че Исус, Буда, Ганди и Софокъл са извънземни същества, изпратени на Земята, с цел да оказват помощ на човечеството.Лондонският специалист по НЛО изрича мнението, че самата Библия поддържа неговата доктрина.Той разяснява:„ Въз основа на Библията, Витлеемската звезда е засвидетелствана от трима мъдреци, които човек би приел за доста достоверни очевидци. Насочена е към несъмнено място. Не би могло да е звезда, те не се движат. Бих споделил, че така наречен Коледа би трябвало да се отбелязва през март, а не на 25 декември. “Изследователят разгласява книги включващи НЛО, извънземното обръщение и тематики за психическите сили.Лорънс споделя:„ Основателят на обществото „ Етериус “ – Джордж Кинг, отбелязва, че овчарите посочени в Библията не биха могли да пасат стадото си на 25 декември през нощта … Замислете се най-сетне! Приемете го! Исус е извънземно, а звезда от Витлеем е галактически транспортен съд. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР