Експериментът на Рик Страсман и странната поява на рептилите …Съобщения

...
Експериментът на Рик Страсман и странната поява на рептилите …Съобщения
Коментари Харесай

Експериментът на Рик Страсман и странната поява на рептилите

Експериментът на Рик Страсман и странната поява на рептилите …Съобщения за наблюдения на рептилоидни хуманоиди има през цялата човешка история.Например, в Месопотамия археолозите откриват фигурки на гущероподобни хуманоидни същества, на към 7 хиляди години.Ведическите трудове изобразяват същества, наречени Наги, от змиевидна раса, които могат да трансформират формата си.Шаманите на Зулу имат вяра, че светът се ръководи от Читаури – злокобни създания с глави на питони.
Древните шумери са писали за мощна и властна група от извънземни същества, наречена Анунаки. Местните южноамерикански племена са почитали господ Кецалкоатъл, което безусловно значи „ Перната змия “. В Азия се считало, че ръководещите императори произлизат от небесни дракони.Като цяло, споменаването на антична раса змиеподобни хуманоиди може да се откри в доста култури по света. Въпреки, че множеството скептици отхвърлят тези истории като митология и измислици, има откриватели, които считат, всички тези разкази се основават на неща, които хората в действителност са видели.

 t1 - Експериментът на Рик Страсман и странната поява на рептилите
През 1990 година в Университета на Ню Мексико стартират революционни проучвания. Федералното държавно управление отпуска средства за проучване на веществото Диметилтриптамин, най-мощният психеделик на планетата Земя. Известен още като ДМТ.Клиничните изпитвания са извършени от Рик Страсман, почитан доктор, клиничен психиатър и помощник по логика на психиката. Той употребява над 400 инжекции на 60 разнообразни тестови доброволци и това, което разкрива по време на този петгодишен Проект трансформира усещането му за действителността вечно.

 Рик Страсман
Рик Страсман Участващите доброволци в този опит са подробно тествани. Всички са подложени на цялостна психическа оценка, с цел да се удостовери, че са здрави и не страдат от психологично заболяване. В края на първичните прегледи лекарите правят и подробни медицински прегледи.Лабораторните проучвания и електрокардиограмите удостоверяват, че доброволците имат оптимално физическо здраве. Първоначалният огромен брой евентуални доброволци е редуциран до група деликатно подбрани субекти. Възраст, пол, етническа принадлежност, специалност и религиозни вярвания доста варират.За елиминиране на външни въздействия и поддържане на надзор върху околната среда, всички участници нямат контакт или връзка между тях.Експериментът се организира в клинична болница. Медицинският личен състав инжектира доброволците с ДМТ интравенозно, а дозите се сменят с всеки сеанс. Изследователите желаят нищо неподозиращите участници да нямат предварителни упования.Четете още: Посещавани ли са Шумерите от извънземни?Медицински сестри следят от близко виталните индикатори на всеки пациент, в това число температура, сърдечен темп и кръвно налягане. В някои случаи е измервано и разширението на зениците.Двадесет минути след приема на инфузията доктор Рик Страсман пита всички за положението им. Респондентите са питани какво усещат, чуват, вкусват, помирисват и следят.Скоро откривателят прави поразително изобретение: повече от половината от доброволци споделят, че в своите халюцинации виждат рептилоидни хуманоидни същества, а техните външни описания са съвсем идентични при всички.

 t2 - Експериментът на Рик Страсман и странната поява на рептилите
Установено е, че незабавно откакто ДМТ стартира да работи, субектите виждат цветни калейдоскопични картини, сходни на будистки мандали и чуват мощен трептящ тон.Този тон се ускорява и тогава субектите усещат, че са „ изхвърлени “ от телата си и отиват в различен свят. Изведнъж се озовават в стая, цялостна с причудливи апарати. В същата стая се появяват влечуги, като че ли чакали идването на индивида.Често се споделя, че други безчовечен същества участват в стаята, в това число солидни богомолки, андроиди и хуманоиди, сходни на извънземните Сиви.Влечугите стартират да поддържат връзка телепатично с хората, като че ли на собствен ред организират някакъв тип тест с тях. В същото време, хората изпитват мощен боязън. По-долу са някои от изказванията, събрани от изследователския екип на Проекта по отношение на резултатите на влечугите върху доброволците от опита:– Те провокират мощно възприятие на боязън.– Те са студени и безразлични.– Те са извънредно умни и бързи.– Фокусирани върху техническата работа, имат съответна цел.– Имат огромни очи, здрава кожа, ципести крайници, остри нокти.Резултатите от този опит са изследвани през годините, само че остава мистерия за какво хората са имали такива халюцинации.Някои различни откриватели допускат, че изменящото съзнанието вещество в действителност отваря портал към друго измерение. Други настояват, че той задейства по-рано спящи области на човешкия мозък, позволявайки на хората да преодолеят предходни ограничавания във връзка с светоусещането.Трябва да се има поради, че физиците считат, че хората могат да видят единствено дребните 0,005 % от спектъра на забележимата светлина. Различни форми на живот могат да съществуват оттатък нашите пет сетива …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР