Екскурзия до Рим и Барселона, аксесоар със снимка на любимия

...
Екскурзия до Рим и Барселона, аксесоар със снимка на любимия
Коментари Харесай

Кои са най-желаните подаръци за празника на влюбените?

Екскурзия до Рим и Барселона, аксесоар със фотография на обичания и бутилка вино с сантиментален надпис. Тази годината това са едни най-предпочитаните дарове за Свети Валентин, сподели наша инспекция. Все отново, какъв ще е подаръкът, на който ще заложат влюбените, зависи от бюджета и това до какъв брой желаете концепцията да бъде истинска.


Романтична екскурзия до топла страна. С този подарък доста мъже са решили да изненадат половинките си за 14 февруари. Дестинацията е Дубай, а шестдневна отмора за двама излиза над 2000 лв.. Все по-предпочитани обаче са тридневните екскурзии до Рим и Барселона, които са на половина по-евтин вид.
Ани Димова, притежател на туристическа организация: Може да отидат на фонтана. Смята се, че на фонтана Ди треви, който отиде отново ще повтори като хвърли стотинки или ще си резервира любовта и в този ден мисля, че е сантиментално визитата на Рим. И за Барселона Саграда Фамилия е знак на фамилията. Така че също е обвързано с любовта.
Магазините към този момент оферират разнородни тематични дарове. Търсени са рисуваните чаши, рамките за фотоси и посланията за обичания в разнообразни форми.

Сред най-предпочитаните дарове за Свети Валентин са ето тези възглавнички, които са ръчно нарисувани и са с любовни послания.

С вино, цветя и бонбони допускам.

Най-вероятно с вечеря.Не съм мислил още, само че ще я изненадам с нещо. А вие каква изненада очаквате? Каквото и да е - все ще бъда признателна.
Преди да купите подарък обаче е значимо да познавате добре индивида до себе си, с цел да сте сигурни, че ще го зарадвате същински в празничния ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР