Ексклузивно за bTV - първи коментар от брата и снахата

...
Ексклузивно за bTV - първи коментар от брата и снахата
Коментари Харесай

Държавата и службите спят: Говори братът на Алексей Петров

Ексклузивно за bTV - първи коментар от брата и снахата на Алексей Петров.

Огнян и Алексей Петрови остават близки, без значение от обстоятелството, че единият развива бизнес в столицата, а другият - има фамилен магазин за хранителни артикули в Тетевен.
Снимка: bTV

Ексклузивно за bTV Огнян Петров съобщи, че двамата са се видели последно преди две седмици в София. „ Нямам пояснение. Просто съм в потрес! В каква страна живеем! Просто да ти вземат живота на мощ... Това не зная по какъв начин да го обясня “, споделя той.

Миналата седмица двамата са говорили по телефона за персонални неща. „ Нямаше терзания. Въпросът е, че методът на деяние е заплашителен. Утре това може да се случи на друг… хайде, той е прочут, само че може да се случи и на един естествен човек. Държавата и службите спят - не знаят кой кое и кой какво прави “, безапелационен е Огнян.

В магазина в Тетевен през сълзи екипа на bTV посреща и снахата на Алексей Петров - Надка. Разказва, че откогато предходната година е изгубила татко си, Петров постоянно се връща по родните места, с цел да види 80-годишната си майка.

Близките му описват, че първите думите на майката на Петров откакто научава новината за разстрела са: „ Винаги радостен идва. Без защита си идваше. Каквото стана - стана ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР